CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Tuesday, 19 January 2010

jumpa, dan pergi juga akhirnya.

assalammualaikum. seperti biasa...2 3 hari yang lepas punya kisah. x tahu lah kenapa sekarang ni susah sangat ada masa abadikan cerita dalam diari canggih ni. maybe sebab short sem yang huru hara kot. yela.. isnin(smlm) noma ada quiz Human Resource Management. selasa(hari ni) noma ada test HRM jugak. rabu (esok) noma ada test for Purchasing. alhamdullilah, setakat ni noma dapat jwb kuiz+ test HRM dgn baik.

kisah hari ahad (17/01/2010)

mmg sejak minggu lepas dah plan nak jumpa kak Fara Db+ hanim. sepatutnya, noma naik Ampang, pagi ahad. but kak fara ada ajak tidur rumah dia. hari sabtu pula, noma ada replacement class. so agak malas nak gerak hari sabtu. tp mlm tu, hanim call. dia ambil noma dekat kolej. maka nya noma tidur juga dekat rumah kak fara. seronok sgt dapat jumpa mereka....sementara menanti kedtgan mereka...thanks sbb sudi ambik adk mu yg montel wahai kakak2 ku..

pagi ahad, hanim dah kena bangun awal sebab dia ada class. noma dengan kak fara lambat sikit bangun nya. kak fara tidur jam 5pagi ok semata2 nak design baju room chat N9(1). nantikan nya!!noma mmg x larat mlm tu.
so, ahad tu, we all pergi tengok wayang. cerita ADNAN SEMP-IT.wayang jam 3.30 ptg so, sempat lah kami layan karaoke jamban. dah lama x karaoke. lps tgk wayang, we all lepak minum+makan. after that, hanim hantar noma n nana balik kolej masing2. rumah nana dekat je dgn kawasan hostel.
*mesti ramai yang dah tgk cerita ni kan. so x payah la nak cerita secara ringkas ke pendek ke. hihi. yg penting mmg lawak!
...iloveyou sis...

mereka yang memenuhi undangan x rasmi perjumpaan haram ini adalah sy sbg kupu2 cinta, kak fara, kak tasha(housemte kak fara), abg ayie, hanim(org yg noma nak sgt jumpa that day), pijoy, nana, cipan, and kumi.

noma sampai kolej lebih kurang jam 7 mcm tu. terus text seorg abg sy iaitu anak koling yg nama nya x boleh mention di sini. abg sy dtg utk ambik barang yg kak fara kirim. alang2 dah dtg sini, noma ajak lah abg pergi karaoke. karaoke siang td adalah x puas. tp happening sebab bersama org tesyg. kali ni nak karaoke utk melepaskan stress. maka noma hantar la surat jemputan kepada rakan2 kesygan antara nya mas, nadia dan noranizan. mas x dpt pergi sebab kena siapkan assignment. nadia, laju je bila ajak pergi karaoke. nizan lak? mula2 x nak pergi sbb nak study for quiz. tapi tiba2 dia sibuk jugak nak ikut kata nya tension.ngeh3. pergi karaoke dlm jam 9mlm.nadia dan nizan malu2 nak nyanyi sbb ada abg noma. noma.. adalah x tahu malu. huahua. lepas karaoke, we all pergi makan lalu pulang kembali ke sangkar masing2. sgt puas dpt luangkan masa dgn mereka yg tersyg.
...love you gurlz...nizan+nadia...
nizan teman bergosip paling macho di abad ini. huahua.
nadia yg sudah sedia popular dlm ini ruangan..
..pilih jgn x pilih...

...syg sgt2 dgn dak ni...

...kiss sbb i syg u... + suara mu yg merdu...


p/s: malam adalah memeras otak membaca buku. ngeh3.alhamdullilah dapat jwb dgn baik...

p/s: owh hubung kait antara tajuk dan isi kandungan adalah...jumpa dan pergi juga akhirnya membawa maksud... jumpa juga lah hanim+kak fara+kak tasha. pergi juga akhirnya kami(noma+nadia+nizan) ke karaoke sbb nya dah lama plan and teringin since hidup berkasih sayang dgn buku2 utk assignment.

0 PURPLEcrazy: