CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Saturday, 23 January 2010

final semester's party =)


assalammualaikum....
lambat update pasal final semester party. ke-busy-an dengan sesetgh perkara. dua hari terakhir class utk semester ni kami sekelas mahu buat party kecil-kecilan.

for purchasing's class(21january2010), lecturer kesygan semua iaitu Mr. Lee Kim Chyex tahu pun we all nak wat party ni. party ni pun sempoi gile. belajar sambil makan2. makan makanan yg ringan2 je .cuma rasa mcm nak tercekik makan kentang goreng xada air. huaaaaaaa. air sebotol je.. x cukup meyh untuk 1 class. hihihi. tp yg penting... wa dpt snap pic bersama lecturer kesygan. itu dah cukup. sbb mana lah tahu lps sem ni dia dah x mengajar kami utk sem yang akan dtg. ok gedix di situ...Mr. Lim ni best gile. x kisah pun kami dtg lmbat. sporting lak tu. and suka share cerita dgn we all pasal pengalaman kerja dia tp bkn sebagai lecturer la. mari tgk lecturer kesygan ini.

..kerendahan tu mmg terserlah even i pakai selipar tebat 2 inci...

...cun kan awek sebelah Mr. Lim..Noranizan..


.. i rasa nadihrah ni student kesygan Mr.Lim.. huahuahua...

keesokkan nya Human Resource Management's class(22january2010). ini pun lecturer kesygan. Mr. Rathakrishnan pun best. senang cerita... semester ni sgt2 lah best. dgn classmates yg sempoi gile... lecturer yg sporting. belajar pun x tension sgt. yela. short sem kan kelam kabut sikit. tapi lecturers kami ni sgt2 lah memahami keadaan students nya. THANKS sir!!!



makan time. mcm2 ada.




noma.nizan.nadihrah. lebiu!!


iskandar a.k.a danny. merangkap rakan gosip group kami!!

faizal n nizan. cewah2.









p/s: harap noma dan kwn2 dpt buat yang terbaik utk final exam nnt. good luck korg!!! korg yg sempoi....lebiu all.muax!!!


0 PURPLEcrazy: