CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Saturday, 23 January 2010

kemangkatan Sultan Johor

assalammualaikum. skip cerita jamuan class.
lps jamuan class settle, danny( classmate) noma tanya pasal kemangkatan Sultan Johor. noma terkejut jgk sbb x dgr apa2 berita pun tentang tu. dye kata ada kwn dye buat status kat FB tentang kemangkatan Sultan Johor. so we all pun check la kat internet ( noma mmg jarang tgk berita kat TV. mmg sgt jarang nak tgk TV. x tahu knp. mmg mcm ni sikap ku.. sbb tu apa2 berita mmg lmbt noma nak thu. haha tp boleh search internet kan.). we all cari kat internet pun x ada.

tp mlm td, noma lepak kat bwh block dgn mas n nadia sbb teman nadia beli makanan. tengah best2 borak2 ni. mas dgr berita kemangkatan Sultan Johor. (dgr dr suara TV ntah kami x tahu dr rumah yang mana 1). balik rumah terus search internet.

terjah disini ye.... http://myadha.blogspot.com/ ===> Sultan Johor, Sultan Iskandar Al-Marhum Sultan Ismail gering.

disini pula ...http://myadha.blogspot.com/===>kemangkatan Sultan Iskandar Al-Marhum Sultan Ismail.

kami sebagai rakyat mendoakan semoga roh Sultan Iskandar ibni Almarhum Sultan Ismail, 77, bersemadi dengan aman dan ditempatkan di sisi orang2 yang beriman...al-fatihah~

0 PURPLEcrazy: