CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Friday, 8 January 2010

maaf dik

ok dik. dah cukup chumel dah.


n3 meminta maaf kpd adk manja ku yg sorg ni.kedap kedup a.k.a ifa ...hari ni dah 8hb ea? smlm 7hb january. erk.. terlupa!!! pd hal sebelum 7hb january noma dah egat dah. konon dalam aty nak jd insan pertama, paling tidak pun insan terakhir lah wish HAPPY BIRTHDAY yg ke 18tahun utk adik ifa. tapi syg nya.... dah msk 8hb dah ari ni.. sorry syg.. akk bukan x ingat...tp terlupa... ifa tahu kan lately akk busy dgn assignment+problems. hari ni baru berkesempatan nak update blog demi mu (nak tebus salah la ni) ngeh3.

sian dye.. ada buah aty.. buah aty dah kena betapa kat PLKN lak... dah kena pergi betapa.. x bwk hp... mst ngah kurang kasih syg kan skunk ni. ngeh3. apa pun. sorry sbb akk lupa! busy sgt dgn kehidupan. hihihi.akk doa kan ifa panjang umur, murah rezeki, and berjaya mencapai cita2. and dpt result yg gempak utk SPM.

ifa_bubu
(bubu ni la cousin emiey edayu)
sejarah kami~
noma penah jumpa dak manja ni sekali je... masa emiey and adk ayu dtg lepak kat kolej noma. dlm entry ini. itu lah pertama kali jumpa ifa. ifa ni act, sepupu emiey punya awek. dorg mmg rapat la kan. even x pernah jumpa. mula2 tgk ifa ni mcm malu2 tp huru hara sikit. haih... kalo melayan dye berborak. letih... tp besttttt..... manja pun ye...gedix pun ada. haha mcm2 tp ifa ni kepala gilax2 jgk la. best ada adk mereng mcm ni. hahah ifa.. jgn marah ea.. akk syg ifa.. kui3.

p/s:kalo jumpa kte celebrate beday sama2 k.(beday noma bulan january jgk larh)

1 PURPLEcrazy:

BuLaN iTu aKu said...

alahaiii cute la adik kamu..
happy besday gurl....

tapi kakak kamu lagi shantek dari kamu..
muhahhhhh