CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Thursday, 14 January 2010

sebab

assalammualaikum....
lama nya x taip cerita dlm blog kesygan. ntah lah. busy dgn assignment+test+quiz+PROBLEMs+tekanan lagi... mcm biasa short sem... mmg kena berlari pantas mengejar masa... tak dibenarkan berjalan terkedek-kedek bagai itik pulang petang. itu la sebab blog ini sepi.

banyak perkara yang noma nak abadikan dlm diari canggih ni, tapi cuma masa yang tidak mengizinkan. ini pun noma curi2 masa update blog. act esok ada 1 assignment Purchasing kena submit. nasib baik assignment ni buat dalam group. esok juga ada quiz Purchasing. kalau nak di ikutkan, sabtu pula ada test Purchasing. tapi nasib baik lecturer paham, dye postpone test hari sabtu kepada rabu minggu depan. mcm mana pun, sabtu still ada replacement class utk Purchasing.

sekarang ni pun, noma ada masalah yang perlu noma selesaikan. sedikit tekanan yang noma dapat daripada semua ni. hingga sakit2 kepala ni akan datang setiap malam untuk mengucap salam. memang bagus lah kan... time2 noma nak buat assignment lah sakit kepala nak bg salam.huhuhuhuhuhu. wishing everything will be fine...noma memerlukan kekuatan utk menghadapi segala dugaan yang diberi. noma akan cuba utk terus berdiri dan berjalan seperti biasa walau dugaan yang menemani perjalanan ni. thanks to u all yg selalu di sisi noma. insyaAllah segala nya akan kembali kepada sedia kala. dan noma percaya, setiap masalah pasti akan ada jalan penyelesaiannya. insyaAllah.

p/s:diri ini memerlukan ruang untuk muhasabah diri.

0 PURPLEcrazy: