CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Wednesday, 3 February 2010

dari sudut mana pemberianmu

assalammualaikum...
lama juga ye x berkasih sayang dengan ini blog. busy sikit larh. ni update blog pun time noma dah selamat pulang rumah ibu ayah tercinta. sebelum ni kat kolej, x ada perasaan nak update blog sbb ada perkara lebih penting lagi yg perlu diberi perhatian.

nak mula dari mana ea? ouh.. mula dari ucapan terima kasih untuk Nadia syg ku atas pemberiannya sempena beday i yg ke 21tahun.

sy cintakan coklat!!!

thanks nadia..diri ini lebih memandang keikhlasan pemberianmu syg. noma syg nadia sgt2. sorry 4 everything.


p/s: berkurun lama i simpan ini entry dalam draft. hari ni baru berkesempatan nak post. ok mari buka muka surat baru..

1 PURPLEcrazy:

Moon Death Spell said...

haii sayang... miss u

:(