CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Wednesday, 31 March 2010

kami chatters tegar....bertemu kembali

assalammualaikum kwn2....
nak dipendekkan cerita... hujung minggu lepas noma telah menyertai gathering n9(1) sesi pertama 2010... selama dua hari(27 & 28 mac 2010)

act, pd awalnya noma x confirm pun nak join this gath sebab ada masalah teknikal.. not masalah emosi. terima kasih untuk hanim kesygan ku kerana bantuan beliau noma dpt menghadirkan diri berjumpa dgn rakan2 maya... terima kasih juga untuk kak fara tercinta sbb kak fara sudi wat kan name tag untuk noma walaupun noma x confirm. ( xde la aku pakai tag tanpa id kan). thanks pd abg tobang kerana menumpang sy dan kwn(nizan).

cerita selanjutnya... mari terjah ini http://chatterstegarn91.blogspot.com/....x larat den nak menaip bermeter2 dengan cerita yang sama... coz sy juga tukang update di blog chatters tegar...

layan la pic sdn. bhd noma....
menanti mereka
ketibaan
mcm bese.. noma overpack!!

ini model sy. haha


nizan,noma,nia,nana

bersantai









for chatters tegar.. lebiu all!!!



0 PURPLEcrazy: