CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Tuesday, 30 March 2010

org kata ni dah mmg bosan sesangat la ni + xada kerja lain...

assalammualaikum....
jumaat lepas sy sudah bercantik2 untuk ke class. dengan berbaju kurung bersandal baru.... bersemangat melangkah menuju class yang berada di tingkat paling atas... namun, nasib tidak menyebelahi kami..... lecturer MC!!!! uuuuwwwwaaaaa!!!bosan oke.dah la subjek kegemaran. BUSINESS STATISTIC.... maka sy mengajak rakan2 (nizan, nad dan wani) utk mkn roti canaii.... sebelum tu, kami lepaking di kawasan lobby kolej. menambah dosa kering je lepak lobby lama2... mana tak nya, asal ada org lalu lalang depan kami pasti menjadi bahan bualan kami.. erkk..mari2.. kita angkat punggung menuju ke cafe... masa makan kami mengambil masa yang agak lama ... kerana banyak benda yang x berfaedah menjadi topik bualan...ntah apa2 ntah. apa yang lawak sgt pun x tahu... dengan makanan kwn2 ku yang sampai lambat.. lg lama bertapa kat cafe tuu..lg pun kalau balik rumah awal pun bukan nya ada buat apa... lps makan kami sambung lepak kat lobby lg... x lama sgt.. kemudian terus menuju jln pulang... dan idea dtg!!! nizan jom men solek2!!! hahaha... nizan lak layan je.. nadhirah x nak join...

hasil kebosanan yang melanda dan terserlah bahawa kami betul2 x ada kerja... assignment pun x dpt lg nii...maka...


act.. noma yang solek kan nizan.. but rasa dah x thu nak solek cm ne lg. menconteng la kami...
kupukupu_cinta


love u all

lps sesi x ada kerja lain ni... nizan balik ruma nak mandi.. kemudian kami g ngeTEH. kerana kami bosan....

2 PURPLEcrazy:

Bulan Yang Menggantung Di Langit Osaka said...

yunk... udah lupa sama saya ke

kupu-kupu_cinta said...

bulan: syg!!! sy idak melupakan kamu lorh.. maaf... nape jarang on9 fb or ym??? noma lak berapa nak ada masa nak update blog.. huhu mis u damn much tayunk!!