CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Tuesday, 16 March 2010

today is ur day my gurl... muaxxxxxxxx







assalammualaikum....
sambil2 bermsg dgn kekasih... guling2 atas katil...kelas petang lak x ada... niat hati nak tidur... tapi tiba2 teringat kan sesuatu.. terus text mas... " mas esk beday nadia.. nak plan something x?" ini intro nya.. saat tu jugak noma bangkit dan memulakan misi tersebut.. cari lah barang2 terpakai and yang masih elok utk dibuat sesuatu yang comel dan bermakna bg seorang sahabat...sahabat yang bernama NADIA SUMALI. (panas!!! full name lg) .

mas habis class je, noma minta dia dtg rumah.. berbincang la konon kan. time tu bilik noma mmg bersepah dgn mcm2 kertas. magazine. n mcm2 larh..and x lupa jugak..noma ajak cik ainnur kita... untuk menjayakan kejutan ini... (via sms). tp salah noma jugak.. noma bgth ainnur last minute.. ainnur dah ada janji lain.. so ainnur x dpt join noma and mas nak wat kejutan utk nadia...

tp malam td, sebelum tiba detik 12mlm, nadia ajak kami pergi makan luar. so, makan kat kedai biasa... lps makan, lepak bawah block nadia. sampai lah jam 11.30mlm. sedang melepak tuuu noma dah risau dahh.. tgh rancak berborak nii. mcm mana nak balik rumah and prepared everything??? sempat jugak msg2 dgn mas walaupun mas ada depan mata... masing2 pk mcm mana nak wat sesi melepak bawah block ni berakhir... tengok nadia lak.. semangat jugak di bercerita..noma lak TERsemangat melayan cerita dgn nadia.. ayooooo.... nasib baik hujan rintik2 turun...

mas kena balik rumah dia dulu sebab nak ambil hadiah. lepas tu, mas dtg rumah noma nak siapkan kek yang x seberapa ni... beli kt kedai runcit jew u all. kebetulan noma ada lilin. so cucuk saje di atas kek. maaf nadia.. noma tahu kamu x berapa nak layan kalau kek coklat. tp we have no choice.. nak beli burger... kita baru je lepas makan. so terpaksa la...
jam dah 12 mlm(16.03.2010). noma n mas terfikir2 lg mcm mana nak buat.. asyik tukar plan jew... akhir sekali..noma text msg pd nadia

noma: nadia... lupa lak tadi.. noma nak pinjam shawl. nak pakai class esk.
nadia: o0o0 boleh2.. hbs cm ne nak bg?
noma: x pe.. noma dtg jap lg.. lg pun bosan la.. internet x de.. huhuhu
nadia: alamak... bilik bersepah la..ha.. dtg la...

noma x peduli tu sume... noma n mas terus turun block menuju ke rumah beday gurl kita... bila dah ada kat depan pintu rumah nadia... dah siap pasang lilin... bila dah get ready.... noma msg nadia lg...

noma:dah ada kat depan. cpt nad. ada anak anjing naik atas ni.. huhuhu (nadia percaya sbb nadia kata mmg pernah ada anak anjing naik ats)....

noma n mas dah ternanti2 kat luar.. dgr jugak nadia bukak pintu bilik... nadia buka je pintu rumah ... "HAPPY BIRTHDAY NADIA!" .... hihihihi... muka nadia merah!! tiup2.. fuhh..fuhh..fuhh...
hohohoo... lps tu, msk bilik terus wat sesi tiup lilin lg skali +snap2 pic!!!
dear nadia...

selamat ulang tahun sayang yang ke-21. bak kata mas yang masih 20tahun.. kita akak2 21. huahua. kejam o0o0. hahaha. apa nak ucap erk? erm.. ucapan basic sy.. semoga panjang umur. dikurniakan rezeki yang berlimpah2. harap kita boleh sama2 berjaya dlm mengejar cita2. semoga bahagia disamping insan2 tersyg... dan noma harap persahabata n kita akan kekal hingga akhir nafas ini... thanks sbb sudi jadi kwn noma...i love u so much... this is for u.. papan kenyataan ni (kabus) noma buat hasil brg2 terpakai yang noma dh x guna.. ngeh3... tbe2 mcm dah lama x buat benda2 ni.. gunting2 kertas sume..

noma pun dapat hadiah auw... drpd mas.. mas kata ini utk beday nom yang dah berlalu 2 bulan tuuu.. ahahaha its ok.. thanks mas... lebiu so much..

5 PURPLEcrazy:

lalaSILENT said...

yerr.. comel sangat:)
happy birthday untuk nadia jugak okey:)

Anonymous said...

tanx lalasilent...;))

kupu-kupu_cinta said...

lalasilent: =)

anonymous ni mesti nadia kan... hihihi

Kaseh Mucuk said...

aku x kire dek..befday aku nanti nk gak adiah hasil kretiviti ko sendirik!

kupu-kupu_cinta said...

kak mucuk!!!!!!!!!!! rindu sgt2.. mana ilang.. huhuhu..

insyaAllah kak... nnt noma bg k... bile la kite dpt jumpa nii.. huhuhu lebiu sis..