CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Thursday, 22 April 2010

busy is sibuk... sibuk adalah busy

assalammualaikum kalian...
mcm biasa cik kupukupu ni kejap ada kejap x ada kat dunia blogger ni.... kalau dulu bukan main rajin nak update... sekarang ni kesibukkan melanda hidup ku... apa yang sibuk sangat entah la.. tapi mmg sibuk la... sebab sekarang ini kan musim exam... maka mari bercumbu dengan buku-buku ilmiah... selebihnya... kerana kemalasan nak on9... kekadang nak on laptop pun xde nafsu... kesimpulannya binatang perliharan saya ini sudah kehilangan kasih sayang untuk sementara... oke merepek....
rutin selepas kelas...kadang2 lepaking di library... cari bahan assignment....study for mid term...time ni hanya berdua sahaja dengan si comel sy.. nizan(uwwweeekk.. muntah!hihihi)... ha tuuu nizan beli gula2 rm3....ngah x ada kerja lain la tu duk susun gula2...
ini masa we all sewa kereta nak pergi Semenyih... pergi rumah aunty niza utk ambil langsir... and singgah tesco utk buang duit.. hihi... beli brg keperluan meyh... habis je kelas terus tunggu kereta sewa... cik nizan kite drive oke... alhamdullilah semuanya selamat sampai pergi dan balik( sy confident dye boleh bwk.. tp dye x confident dye leh bwk.. huhuhu isi borang sewa kereta pun gegel minah nii)
hari sabtu (11/04/2010) sesaja ikut aunty nizan pergi seminar ads4bucks... bla..bla..bla.. ramai pakwe hensem tp x sempat cuci mata lelama.. hahaha... saja mengisi masa yang kosong di hujung minggu...

ada lg cerita lain.. tp malas nak taip... nak tebus waktu tidur yang x cukup ni sebelum study utk paper BUSINESS STATISTICS. i love it!!!

to u all yang sedang berada di zone exam.. gud luck!!!

p/s: busy study.. mlm ni berkeletak keletuk dgn calculator. suke..suke...

3 PURPLEcrazy:

AiN5zOL said...

wish u all the best n gud luck!!
smoge dpt wat yg trbaik :)

..Aku Sendiri.. said...

gudluck akak!
;)

kupu-kupu_cinta said...

thanks wahai housemates ku... ihihihi. korg pun wat yg terbaik!!! cayok!!