CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Tuesday, 27 April 2010

MANZ-elmi zairina

assalammualaikum...

jam menunjukkan 3.09 pagi. mata masih segar.. padahal x cukup tidur lg.. tapi memandangkan esok class jam 2 ptg. maka noma mengambil kesempatan ini utk mengUPDATE blog kesygan. sambil2 berjoget irama dangdut bersama ASSIGNMENT.

sambungan kisah mengenang kenangan bersama MANZ (Meera+Amdya+Noma+Zaie). selepas aku update blog "MANZ-hamdya farhana"... aku terus update status kat FB.


haaa.... konon mcm sessi interview la kan.. yela bukan apa... banyak sgt kenangan bersama... tu yang tanya... sekali hasil nyaaaa......

entah banyak sgt kenangan kita zaie... apa yang aku ingat.. kau x ingat.. apa yang kau ingat.. aku pulak x ingat.. yang x berapa nak aku ingat ialah aku tolong zaie cas kan hp. nakal tau zaie ni. duduk asrama bwk hp.. wah..wah...wah... lepas tu ada kwn outsider yang baik hati mcm aku ni ambik kesempatan la ye!!! hihihihi gurau je la.. aku x kisah pun... aku tahu kalau kantoi... bukan hp aku pun. huahuahua. lg 1 kalau kena denda.. dah tentu2 dengan kau sekali kan.... tp betul la kata kau zaie... mmg penah kantoi dgn mell(pengawas sekolah yang super duper tegas). tp dia lepaskan.. nasib baik kau zaie... kalau tidak sudah tentu nama kau hot kat dalam buku record pengawas.. huahuahua.. tp aku tahu kau mmg wanted kat sekolah tuuu.. dengan kasut DC(kasut dak laki men skate tuuuu) kau tuuuu... ntah berapa kali kena

sound tp x reti bahasa kan kau ni zaie...

kalau hari jumaat pagi2 semua kena berkumpul dekat surau sekolah... korg tahu kan aku budak outsider yang selalu sgt datang lambat... aku rasa hari2 aku datang lambat.yela... aku tahu aku BUDAK BARU yang otai oke..huahuahua.. maka... bila hari jumaat tu aku datang lambat, sudah tentu aku kena terus ke surau.. x ada nya sempat masuk kelas dulu letak beg... dgn beg2 aku angkut pergi surau.. dan kau zaie.. pernah isi kasut DC kauu tu dalam plastik and sembunyikan dalam beg aku..

utk pengetahuan rakan2 blogger... sek Teknik Perdadangan kami ni mmg x mengalakkan kami pakai kasut yang mahal2.x tahu la apa motif x leh akai kasut mahal2 ni.. x egat la..

kasut hitam NIKE pun x bagi... kalau pakai jugak... setiap hari jumaat... pengawas akan ditugaskan utk mengutip kasut2 yg berjenama mahal mcm NIke... kasut pelik2 mcm DC (lg2 kasut zaie).. and so on la... para pengawas akan asingkan kasut2 ni... bila tuan punya kasut cari kasut mereka x ada kat tmpt yang mereka letak tu.. ha paham2 je la... mmg pengawas x kan ambil kasut tu and buang... atau pakai sendiri... tapi POINTER korg di tolak... kan..kan..kan.. sekolah kami guna sistem merit demerit or meritokrasi. kalau buat baik/amal kebaikkan... cth nya tolong cikgu.. siapkan kerja sekolah and apa2 lah kan.. pointer korg akan di tambah oleh cikgu2 berkenaan.. kadang dpt lah jugak 3M kalau siapkan kerja sekolah....
tapi kalau kau buat salah.... mcm yang zaie selalu buat ni... pointer akan ditolak... tolak bukan sedikit.. kadang sampai 5M. baguskan mcm tuuu..
tapi aku kalau tolong cikgu angkat barang ke apa.. aku takut nak suruh cikgu tambah pointer..sebab takut nanti cikgu ckp mcm ni tau.. " awak ni tolong saya sebab ikhlas ke... sebab nak pointer ni" haaa selalu fikir mcm tu kan... saya ikhlas cikgu.. kisah ni kau tak ingat kan?? tapi aku pun x ingat aku lah manusia yang menemani kau beli kasut DC kau tu.

lagi 1 peristiwa yang kau tak ingat zaie.. tapi aku ingat...kau pernah terjatuh disebabkan kasut Dc kau yang besar tuuu... aku ingat masa tu... cikgu panggil nama kau... masa tu kelas tengah riuh rendah entah kenapa la kan... budak2 pandai ni bukan reti duduk diam2. huahuahuahua... bila cikgu dah panggil... kau pun bangun... sekali kau melangkah nak ke depan... kaki kau tersangkut kat meja... sebabnya kasut DC kau tu besar... ruang antara kerusi dan meja pulak kecil... aku mmg bantai gelak zaie... kau tak ingat ke????? aduhhh apesal aku je yang ingat erk?aneh3 aje la kau ni zaie..


oke zaie... memandangkan entry aku yang lepas membuatkan semangat amdya menjawab exam berkobar2... aku harap kali ni semangat kau utk ingat balik mcm mana nak buat system pun membuak2 (aku sindir kau zaie) ngeh3...

p/s:amdya, meera and zaie panggil noma dgn panggilan ni... " norm or nom" .. dorg kata senang nak sebut.. apakah?? susah sgt ke sebut " noma tu" ... tp aku x kisah..dan kebanyakkan rakan2 kelas pun panggil norm...

p/s: amdya...meera... zaie... aku sayang korg sendat2 . dan aku rindu kan korg...

p/s: meera... sabar menanti.. mmmuuuuaxxx.. hihiihi

0 PURPLEcrazy: