CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Monday, 26 April 2010

sesi cium2 dah habis.. jom joget2 lak....

assalammualaikum....


alhamdullilah... hari ni tepat jam 4.15ptg noma keluar daripada dewan peperiksaan.... lega tu lega.. alhamdulliah noma dapat jawab 3 papers (advertising&promotion...business statistics...sales planning&operation) dengan sebaik mungkin...harap2 keputusan dpt menebus keletihan dlm seminggu ni...

sekranag badan rasa lemah je.. munkgkin sbb kurang tidur... kepala pun sakit... hencek kumbang kata sbb minum nescafe. tu la degil x nak dgr nasihat... tp nescafe tu utk noma berjaga mlm... huhuhuhu cm mana erk.. ada apa2 cadangan x utk kite x mengantuk bila study?

tadi lepas exam pergi la mengisi apa yang patut utk perut niii... malas pulak hari ni nak masak... sebab letih kan... lps makan lepak dgn nadia kat taman permainan kolej... hencek kumbang kata .. korg ni dah mcm bercinta pulakkk kemana je nak bersama... yela.. dah kumbang2 kami jauh dimata dekat di jiwa....

balik rumah terus mandi sebab dah nak maghrib.... masa mandi tu la keluar segala yang ku isi petang tadi.. aduuuhhh kenapa pulak nii.. tekak pun rasa sakit... (mcm bengkak. nak telan air luir pun terasa sakit) .

masih ku ingat dulu nadia sakit... mcm ni jugak kot. lebih kurang lahhh( tapi nadia lagi teruk).ingat lagi noma pernah teman nadia pergi klinik free (kepunyaan kolej). noma duduk sebelah konon2 merangkap mcm mak nadia.. dengar apa nurse cakap... masa tu nurse kata nadia kena gastrik (nadia mmg ade gastrik) . bla.. bla.. bla.. mendengar ucapan x rasmi puan nurse...

tapi noma ni mungkin sebab x cukup tidur kot. wish everything will be fine... amin... so, lepas dah bercumbu2 dgn buku2 ilmiah selama seminggu nii.. nak rehat kan otak sekejap malam ni... esk boleh mula dengan berjoget2 dengan assignment pulak...

p/s: gud luck pd kwn2 yang masih dalam zone exam...

2 PURPLEcrazy:

eqbalzack said...

abg eq legaaaa...
dah abes exam...
full time dok depan laptop...
join contest blogger sana sini...hehe

kupu-kupu_cinta said...

abg eq!!! wahhh jeles2....
noma part time je duk depan laptop ni... nak pk pasal contest sume x sempat... hihii. tp abg eq nak sambug study lg kan.. ngeh3..