CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Tuesday, 27 April 2010

untuk kak ceeramoon

assalammualaikum...

entry ini khas untuk menyampaikan ucapan terima kasih pada KAK CEERAMOON. terima kasih ni sebab tutorial yang ada dalam blog kak ceera banyak membantu noma utk upgrade kan blog ni...sedikit demi sedikit tutorial kak ceera noma try buat... ini kira satu pembelajaran la jugak kan... betul x? kiranya.. xada lah saja2 bazir masa duduk depan laptop ni kan... ada lah juga hasilnya yang dpt memuaskan hati ni...

mula2.. noma belajar buat tutorial 3 column. awal2 belajar mcm agak x paham la kan... sbb x tahu cara tersenang nak cari cording dlm edit html. nak buat 3 column utk blog sendiri makan 2 3 kali percubaan. bila dah dapat.. o0o0 senang jew... terus offer kat mas and nadia... offer tlg buatkan 3 column utk blog mereka.bila buat kat blog mereka.. hanya sekali percubaan. yela.. dah faham kan... tutorial kat ceera ni best sbb senang faham...

tutorial 3 column


dah buat 3 column, buat pulak carian google.. sgt2 lah senang... kemudian, noma try buat tutorial tab menu... buat ni pun best mcm buat tutorial 3 column tu.. best lah main2 dengan cording ni...hihihihi.. mas, ain and dik eka antara teman2 ku yang sudah familiar dgn cording2 ini... best ye belajar buat system...bercinta dengan cording!!! huahuahua.

yang paling terbaru... noma try buat iklan nuffnang.. act noma mmg x reti pun buat benda ni.. malah x berapa nak faham tentang konsep nya. bila terjah blog kwn2... ramai yg ada iklan nuffnang tuu.. so mesti lah nak try jugak kan... dan rujukan saya semestinya di blog kak ceera...

tutorial carian google

tutorial tab menu

tutorial nuffnang

mcm2 tutorial yang kak ceera sediakan noma try buat.. sesaja je... dah lama da follow tutorial kak ceera.. maka kini ucapan terima kasih harus disampaikan. x pe la kalau kak ceera x baca entry ni.. yg penting hasrat hati utk buat entry utk kak ceera dah tercapai setelah sekian lama menanti diri ini khatam daripada belajar tutorial kak ceera...=)

so kawan2 yang nak belajar sesuatu yang baru.. mari terjah blog kak ceera...mcm2 ada...

untuk kak ceera.. terima kasih kerana berkongsi ilmu ini... =)

x sabar nak tgk baby kak ceera nnt...


tutorial di blog kak ceera

0 PURPLEcrazy: