CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Monday, 10 May 2010

lepaking dgn dia...

assalammualaikum...
sabtu lepas dan lepas.... noma ada janji dengan some1 yang noma anggap dia mcm adik beradik noma sendiri.... dia ada class kat UTM jln semarak pagi tu... noma lak ada kelas ganti. tp sampai jam 11 pagi je... lepas kelas, noma terus gerak ke KTM BTG BENAR menuju ke KL CENTRAL then ke KLCC. maka bermula la penantian yang agak lama disitu... ye noma sesorg je time tuu..
dia lak habis kelas petang. x apa lah.. mcm la x penah merayap sorg diri kan...kan..kan...
hencek kumbang je yg duk sibuk risau noma sesorg... relax la.. haha. btw.... dia sampai klcc around 6pm. lama kan noma tunggu.. tp x pe.. x kisah.. janji dpt jumpa.. hihihi. sampai je... terus teman dia cari hang bag utk ibu dia sempena hari ibu...
dpt je apa yang dicari. kami pergi mengisi perut.. act noma x ada la lapar. sbb dh mkn mcd kt kl central. tp org nak belanja kan.. rezeki jgn ditolak.... so kami melantak kat Madam kwan's Restaurant. dia nak bagi noma rasa Nasi Bojari... tu kegemaran dia... boleh tahan sedap. dan sgt mengenyangkan... uhuhuhu x hbs lak makan nasi bojari ni... lauk je dah 3 jenis kan...
lepas makan... dia ajak tgk wayang. tp noma rasa mcm x best.. sbb dlm wayang bukan boleh bercakap pun... nak borak2 dgn dia... mcm2 cerita nak diluahkan... so kami naik LRT dr KLCC ke Tmn Bahagia... kemudian patah balik.. semata2 nak berborak....

selepas tu, dia hantar noma balik kolej.. dlm kereta.. still lg pot pet pot pet.... sebelum balik... pergi minum2 basahkan tekak dulu kat kedai makan area kolej.... minum tea-o-ice and kopi-o-ice... makan otak-otak dua je(sebab x berapa nak masak. mentah! uwweeek) n sotong kangkung.. total.. RM10 lebih kot... mahal kannnnn.. bukan main lagi org yg ambik order tu kekwat(dia ajar perkataan ni.. maksud nya sombong) dgn kiteorg... kui3....
apa pun.... thanks sebab keluar dgn noma.. and belanja noma makan.... will miss u....

0 PURPLEcrazy: