CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Tuesday, 18 May 2010

saya gembira....thanks hencek kumbang

assalamualaikum....
apa yang mengembirakan diri ini?
pertama sekali gembira sgt2 sebab dapat balik JB last week... (dpt jumpa hencek kumbang sebelum dia berangkat ke tmpt menuntut ilmu + dapat hang out dgn kawan2 lama yang dah bertahun x jumpa)

balik JB hari khamis... sampai je JB, jumpa parents chit chat sebentar.mintak izin kat my parents nak tolong hencek kumbang. after that, noma dan hencek kumbang pergi ambil adiknya. sbb nak mintak tlg angkat barang2 kumbang utk di bawah ke rumah ibu ayahnya. malam itu sgt letih.... sbb banyak barang yang belum dikemas. (mmg untung la ko kumbang aku balik jd tukang kemas.. kui3) mmg dasar lelakikan. kalau kemas pun mcm x kemas... erkkk... adiknya juga jadi mangsa...lepas pindah barang, kami pergi makan kat Stulang Laut. malam tu, lepas hantar adik kumbang...kumbang tidur di rumah saya(rumah parents saya lorh) sbb dia sudah tidak larat lagi mahu terbang pulang ke rumah sewanya...


hari jumaat bangun pagi, kejut kumbang mandi dan pergi kerja(minta gaji...kui3). lunch hour kami berangkat ke Segamat sebab nak pergi ambik dokumen penting di rumah kakak dan abg angkat kumbang. sepanjang perjalanan mcm2 lah yang jadi. kejap gaduh. kejap merajuk. kejap manja2. kejap2 ada sesi minta maaf(luahan hati masing2). kejap wat lawak mengong...errkkk memacam lah kau kumbang... but im happy with you =)

sampai Segamat agak nak senja.... bila dah sampai, mesti la kumbang berborak sakan dgn org2 yang dah lama dia x jumpa.... nasib baik i ni tahu bwk diri.. kui3. lebih kurang jam 9 malam, kami pergi makan ramai2 (kwn2 kumbang +akk n abg angkat kumbang). lebih kurang jam 10 malam gerak balik JB. b4 that, cari durian utk mak abah. :D
tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kami singgah rumah ibu ayah kumbang hantar barang lagi...lepas tu baru lah balik JB. hujan lebat malam tu... badan pula sgt letih... nikmat nya tidur malam tuuuuu...

esok Sabtu??? hurmmmm masa bersama kumbang kurang sikit. sebab masing2 ada hal.. dye pergi dating. i pun pergi dating :D
saya sudah ada janji dgn MANZ siblings lorh!!!!

4 PURPLEcrazy:

Rara said...

weee..ptotla gmbira..dpt jpe kksih ati yer..hehe :)

nadia said...

:)

kupu-kupu_cinta said...

rara: hihihiihihi malu nya..

kupu-kupu_cinta said...

nadia: =) mmmmuuuuaaaaxxxxx pale kumbang ilang...