CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Wednesday, 26 May 2010

surprise for you sayang

assalammualaikum....
act kepulangan noma kali ni hanya meeraa je yang tahu antara mereka bertiga. 15hb may 2010 birthday zaie. mmg noma dah bgth mereka yang noma x dpt balik join perjumpaan mereka... tapi atas sebab hencek kumbang menanggung kos tambang pergi balik.. noma apa lagi...seronok la sgt...

hari sabtu kumbang ada hal... so kumbang just hantar noma ke City Square. meera, zaie, amdya, pekdaus and haikal semua jumpa kat CS. noma sampai tepat semuanya baru berkumpul...so, noma dtg buat muka mcm biasa... baru nak cakap " sorry guys lambat" tp dah kena serang dulu dgn zaie (beday gurl). zaie lah paling sedih noma x dapat balik.... malam sebelu nya tu msg2 dgn zaie.. menangislah..sedih lah..rindu lahh..hakhakhak.. aku gelak kan sajooooo. paling terkejut zaie lah... sebab sebelum sampai CS, zaie call...dye kata bosan tunggu budak2 ni lama sgt... noma lak masa tu leh pula cakap kat luar... (pd hal dlm keretaa) so bantai la konon noma kat KLCC. amdya dah dpt syak.. sbb meera kesygan ku ni leh pula call noma depan admya.. amdya mula la rasa lain mcm kan. kui3... apa2 pun berjaya buat beday gurl terkejut.. kui3..

amdya bawak kan cupcakes yang sgt comel utk sambug beday zaie and pekdaus. cari port makan.... kami makan kat Marry Brown. sambut beday kat situ sahaja... cupcakes super sedapppp!!! i likeee it!!


...haikal... kite xada pic berdua...
MANZ siblings

lepas tu, kami g karaoke kat Plaza Angsana... sorry guys ... korg mula2 plan nak g tgk wayangkan.., tp i miss u all damn much,... x puas la tgk wayang ... mana dpt borak2 dgn korg.. maka... kami tukar plan..pergi karaoke... after g karaoke 1 jam. kami terjah Danga Bay... ntah kenapa rasa lapar. pd hal dah makan Bubur kat MB.
so, we all lepaking makan+minum petang+borak+snap pics. and bergurau senda.. ceewwaaaahhh.....berhimpit dlm kereta haikal yang bergemelapan...

~gaya makan kami~
...zaie dan ayam penyek...
..noma dan pisang goreng...


...pekdaus dan mee goreng...
...meera dan keropok lekor+ dicemburui oleh pekdaus...sekali pekdaus mkn kau meera!!!
..haikal.. dye nampak relax.. tp dye lah org pertama hbs makanan...


tapi masa utk kami bersama terasa begitu singkat. (mula sudah ayat skema).
sbb meera and zaie kena balik awal. mereka duduk luar JB. meera kat Pontian. zaie lak kat KUlai... kami hantar zaie and meera ke Larkin. noma temankan dorg tunggu bus.. sbb kumbang akan ambil n0ma kat Larkin. sbb nak beli tiket balik Seremban sekali... amdya and pekdaus, haikal yang hantar....
..baju saya..
...baju kami..

owh lupa pula... kami beli t-shirt sexy ini bersama!! sbg kenangan... we call it t-shirt sexy sbb sgt le ketat kat badan memasing.. bukan noma si chubby je dr kepadatan nya... malah zaie yang paling kurus pun sama... its ok korg.. berusaha la utk mengembangkan baju itu!!!

korg... x puas habiskan masa dgn korg.. x terlepas segala rindu yang ada niii... huhuhuhu.. so our next plan... jgn x jd pulak yeeeee...

saya dan kak ude

saya dan kak long

saya dan kak ngah
ouh ini bukan my kumbang ye. harap maklum... ini pekdaus..


saya dipanggil kak nyet.. i dun know why.. hhuhuu ni sume zaie yg mandai2... but its ok.. zaie kata nama tu comel.

0 PURPLEcrazy: