CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Wednesday, 30 June 2010

bersama mereka yg ku syg tp hati ni tetap ada rindu= (

24june2010

ptg2 tu keluar minum dgn one of my BFF masa lower 6 dulu. diana kayat. lepak kat mamak. dan bergosip. balik daripada tu, main badminton dgn baby. kena buli oke. ko tinggi nk bg bola pun tinggi2 jgk kan. benci!!!

25june2010

erm.. aku buat apa erk hati tu? duduk rumah je kot.

26june2010

sepatutunya pergi Desaru dgn dak2 teknik. tapi dibatal kan atas sbb2 tertentu. tp noma keluar sekejap dgn mak. dpt la shopping baju. balik je drpd keluar dgn mak... emiey msg ajak keluar kejap. sbb dye tgh tension kot. so, pergi Danga Bay kejap. lepak depan laut sambil makan papa roti. kui3. sweet memories dgn emiey kongkang, kuangkuangkuang. maaf syg!

27june2010

keluar dgn farah dan syira. Bff kat lower 6 jugak. diana x dpt join sbb ada hal. keluar agak petang. pergi karaoke kat Danga Bay lagiiiiii. lps tu, makan. lepas makan cuci2 mata kat bazar yg ada kat danga... balik awal mlm tu sbb kesian syira yg bekerja esk nya. dh la cuti cuma hari ahad je... sian dye...

28june2010

noma nk keluar pergi bank kat Angsana. dan kebetulan fara pun nak pergi Angsana dgn lily(kwn fara merangkap kwn baru noma ). so kami lepak sama... sementara menanti mereka sampai, noma lepak kat kedai buku Badan Cemerlang. berkenan dgn 1 buku "Jadilah Orang yang Paling Bahagia"


bila fara n lily sampai, terus pergi karaoke. adoi karaoke lg. smlm bru je karaoke. tp x pe la. lily ngah tension tu. so layannnn. after that, jalan2. then pergi dinner. dan saya mahu pulang cpt..kerana saya mahu bersendirian. sorry farah n lily x dpt join korg lama2.

balik rumah, emiey text noma ajak teman dye pergi UiTM Segamat sbb nak clearance.

29june2010

dah bangun awal. tp rasa sedih. maka sy sambung tidur balik. emiey busy call nk kejutkan noma. haha sorry syg lambat. kelam kabut sikit pagi tu. mandi, msk nasi dan siap2.

emiey sampai jew, kami terus ke Plentong nak pick up kak Lisa. perjalanan selama 3jam.
ada kenangan manis ke pahit erk. mungkin pahit bg emiey. hahaha. sbb nya.. sebelum sampai Labis, ada 2 kereta yg agak veteran didepan kami. sgt2 slow. emiey cuba memotong ke kiri... tp x perasa ada lubang. nak elak pun x dpt. sbb kalau kiri langgar kete yg slow tu. ke kanan, kami lak yg ke longkang. tp hentakkan nya x ada la kuat... tp emiey rasa lain mcm. dye rasa x balance. jauh jugak kami jalan. dah msk pekan Labis kot rasa nya. siap berhenti kat traffic light. kami berhenti kt depan deretan kedai. OMG! tayar depan pancit. kami ingat kan effect tayar belekang.

kebetulan kami berehenti dekat dgn bengkel motor. so tanya la kat dorg boleh tukar kan tayar kereta ke x. dorg pun pergi la panggil kawan dorg. lama oke kami menunggu. sport rem kereta ayah emiey dah bengkok sikit dah. sbb tu tayar pancit. ayooo x thu. huhuu tp kami rasa lubang yg kami langgar tu kecik je. tp mungkin dalam kot.

apek yg tgk tayar tu pun terperanjat lorh!! dah tengok tayar... tgk kami pula... siap tanya lg sape owner . huahuahuahua... sabar la ye.. ada himah nya.. hikmah dr sudut pandangan kak Lisa. kak Lisa x perlu masuk kerja !!! haha sbb sah2 kami akan lambat sampai JB.

lps semua tu settle... lunch la pula... time lunch ni kwn2 emiey berkumpul... kalau x silap antara kawan2 emiey... sal ( i know her), mai, mia, wani, ika and mirul. ha... insyaAlla betul lah nama dorg ni. hihihi.

after lunch, menuju ke uitm. mereka sibuk mendpt kan cop2 yg berkenaan. hohoho. tbe2 rasa jeles pula mereka mahu sambung degree. noma belum habis diploma lg. insyaAlla bulan 12 ni noma practical. kalau ada rezeki, insyaAllAH noma sambung degree... amin~ so utk mereka yg sambung degree.. all the best oke!!

lps semuanya settle, pergi minum sekejap. then masing2 bersurai. nice to meet them.


hurm... walaupun hari2 keluar dgn kwn. tp tetap x dpt hilangkan rasa rindu pd hencek kumbang. =( hp nya rosak dekat sana. mcm mana nak contact ni? bila dye balik JB pun x thu. hohoho mcm mana ni. hari2 kena tunggu kt depan pintu ke? hari2 tunggu dye depan laptop jgk. bila la dye nk on9 ni. nasib baik ada "pepel" teman kan sy tidur.... dlm tidur2 tu.. sy dgr suara hati sy ckp sm ni " syg..balik la..rindu"

p/s: x pernah mencuba melepaskan cintamu



0 PURPLEcrazy: