CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Wednesday, 30 June 2010

mereka di bulan june

30june1989
happy birthday to my BFf.....diana kayat a.k.a DD a.k.a nana
maaf hari ni x dpt keluar =( ada masalah sikit...
ingat x last year kita sambunt birthday kamu awal2 lg. before tiba 30hb? hihii. kejap je kan masa berlalu... dulu sambut birthday ko yg ke-20 sekarang yang ke-21...
30june1988
happy birthday kepada salah seorg rakan chatter tegar noma. epul. ucapan utk anda... semoga panjang umur dan lain2... haha
21june1989

happy belated birthday to my BFF ... nabila nordin... ini adalah kawan noma drpd kecil lagi. sgt2 la rapat dr dulu kini dan selama nya. haha cuma bila masing2 dah belajar jauh2... susah sikit nk jumpa. walaupun rumah kami adalah dekat... last jumpa dekat wedding biha.

22june1991

happy belated birthday to adik. nur azanriah. ini adik kpd nabila nordin. tp dah mcm adik ku sendiri oke... semoga berjaya adik.. dulu akk tgk kecik je. leh gak akk dukung2. sekarang adik dah sama besar dgn kak bella ko. hihi..


happy belated birthday to my BFF.. Dazlan Noor... lama x jumpa mamat ni. biasa cuti sem dtg lepak minum... sorry lan. no ko dah hilang... kahwin nnt jgn lupa jemput aku.

dan kepada sesiapa yang lahir di bulan june.. HAPPY BELATED BIRTHDAY oke!!!

0 PURPLEcrazy: