CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Thursday, 3 June 2010

naik kereta yg dipandu nadia



assalammualaikum....

hurmmmm dlm kedukaan ini mungkin kita baleh melupakan rasa x senang itu sebentar dgn mengimbas kembali kenangan beberapa hari yang lepas.... hari ahad lepas noma bersama rakan2 yg lain (nadia, mas and aina) pergi melontarkan suara dlm erti kata lain melontarkan tekanan.

idea karaoke ini dikeluarkan oleh cik nadia saya.... mak kami mencari geng2 yg mempunyai tujuan yg sama... iaitu ingin melepaskan rasa tension dgn melantangkan suara masing2.

aina~ mungkin dye tension juga mcm kami...ouh mungkin dye bosan duduk kolej yg sumpah xada apa yg mengembirakan.
mas~ye kami sgt maklum dgn ke-busy-an dye melayan kerenah assignment. mas ada lah super duper busy person. huh sgt kesian kan dye. knp kami x se-busy mas? sbb kami x mcm mas... :D nadia~ dye mungkin sedang bermian dgn perasaan yang kelam kabut... noma~menunaikan hasrat nadia utk karaoke...

masing2 ada sebab...tp ada je yg jd penghalang... cthnya, kami nak sewa kereta. ada kereta iswara 1 jam rm5. tpppp manual... nadia x mahir dgn manual. aina pun sama... noma and mas? kereta lembu pun belum tentu jln kalau kami ni yg memandu...

tp kami sgt2 lah nak pergi karaoke...

nadia: korg yakin ke kalau nadia bwk?
noma: kalau nadia leh bwk manual, noma yakin je... noma x pernah naik kereta yg nadia bwk... nadia bwk je la...

lps dpt persetujuan semua..sebulat suara kami....nadia bawa kereta!

ngeng...ngeng...ngenggggg(konon2 ni dlm kereta. biasa dak kecil comel lote suka buat bunyi ni) ke nilai. karaoke 3jam 1 kepala rm5... berbaloi2 kan? nyanyi la kami sampai muntahhh. dgn masing2 masing lapar xmkn apa2 lg...bilik karaoke tu tmpt menyanyi.. tp dah mcm tmpt org tidur lak. sume terlentok2... sejuk+lapar.... tp sgt2 enjoy... yela.. dah lama x karaoke.~aina dan nom~

after karaoke... kami x merayau kemana pun. terus cari tmpt mkn. lps makan, balikkkkkkkkkkk. itu saje....~muka sendiri harus ada~
nadia~ org kata pic ni nadia nmpk tkut? fokus tuuu. bwk kami kwn2 kesygan..

comment saya tentang pemanduan cik nadia:
oke nadia... noma yakin nadia boleh bwk. cuma nadia x biasa bwk manual kannn...
sangkut2 tu kami x kisah pun... relax sudeyhhh.. pemandu lain nak bising? itu lantak mereka larhh. hihihi kite wat muka x bersalah kan??? yg pasal kat traffic light yg ade bukit tuuu... oke.. nadia x leh nak handle kan.... but nadia x panik pun... kan..kan..kan.. law dlm aty u, i x thu la kan.. tp muka kamu x panik punnnn.... itu kenangan tuuuu.. so next time... bwk kami jln2 lagi ea! yakin dgn diri anda!!! cayokkkk!!! go nadia! go nadia!

1 PURPLEcrazy:

nadia said...

hohoo..
go nadia...
tank Q ...
keyakinan n keberanian dr mne dtg pown ndia xtaw...
tbe2 jd pndai sume..
hahaha...
kalo noma igt laa kn... tym nk g uma danny..
kete kncil yg ndia bwk kowg n ejat..
gilew dkat tp sngkut2 glew...
fuhh..
malu tym 2 .... :pp