CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Wednesday, 23 June 2010

teman lama ku kawen sudahh. congrats dear


assalammualaikum. fuhhhhh lepaskan nafas lega sbb final exam dah hbs. dan selamat sampai JB dengan jaya nya smlm. baru lah ada masa utk update blog dengan hati yg lapang. cerita yang tertinggal... ini ha cerita saya dpt pergi majlis perkahwinan one of my BFF. alhamdullilah... thanks to my dear emiey. love u damn much !!!!

my syg...emiey edayu yg makiin howt sekarang nii.

aku, syikin and jane. jane sudah ada anak oke. maaf jane aku x dpt dtg wedding ko dlu.
kawan baik aku masa masuk teknik kluang.. lalalala
gegurl bersama pengantin
jejaka dan pengantin.... ha tu ada kwn kami yg patah kaki. sanggup dtg oke.
whatever!! haha

antara kwn sek yang dtg. dah macam reunion dah. ramai kwn2 dtg single. termasuk noma. wehh mana bakal2 pasangan korg.... kat FB pic bkn main lg kan. hahaha. yg dah kawen pun dtg single. laki memasing kerja.


i miss u all...


tahniah DD and BIhah...lalalala

then noma, emiey and faraheen balik tukar baju and pergi tgk wayang. cerita Legenda Budak Setan. best!!! i like it. thanks emiey belanja noma. mmmuuuuuaaaaxxxx.
lps tgk wayang emiey hantar noma balik. kumbang ku sudah menanti di depan rumah. sebab mahu berjalan2 sebentar. melepaskan rindu. uuuuwwwweeeekkkk!!!






0 PURPLEcrazy: