CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Monday, 12 July 2010

dah berzaman x buat tag

thanks utk cik fara sebab sudi tag noma... hihi. yela... noma da lama lah x buat tag. x ada siapa nak tag kan. haha.. disamping tag ni... disertakan sekali award.... ye.. we are top blogger 2010... tahniah kpd blogger2 yg dpt award ni. tahniah utk diri sendiri jugak. so mari2 kite beralih kepada sesi soal jawab.

1.apa nama blog kamu dan kenapa letak nama tu

nama blog saya adalah "kupukupu_cinta". al-kisah nya begini... saya suka dengar satu lagu yang bertitle..kupu-kupu malam by peterpan. siapa belum dengar.. cuba2 lah dengar.. siapa dah dengar.. bagus.. dan apa pendapat anda tentang lagu tu? noma suka lagu tu sebab muziknya sangat bestttt... dan lagu ni menceritakan tentang kehidupan seorang wanita yang bergelar P*****r. sedih gak dengar lagu ni... tajuk lagu pun mcm best. maka noma pun letak lak nama "kupukupu malam" kat myspace. tp ex-bf noma sound. jgn letak nama tu.. nanti org lain fikir lain. puh oke.. noma pun tukar lah kepada "kupukupu_cinta". kenapa pilih cinta? sebab hidup kita ni x lari dengan perasaan cinta.. cinta kepada Allah. cinta kepada Rasul, cinta kepada keluarga, cinta kepada kekasih, cinta kepada kawan2 dan cinta ada dimana2.


2. apa nama url blog dan dari mana datang nya idea itu.

url blog ini adalah http://missnoma.blogspot.com/ . idea nama url ni? entah la erk... i dont have any idea for this that why i just put my name as url this blog. hahaha just add missnoma=ciknoma.

3.apa method dalam penulisan GadisKecoh.

erm.. i dun know who is GadisKecoh... nnt noma cari siapa GadisKecoh. okeh!

4. pernah rasa nak hapuskan blog? sebab musababnya?

ouh seriously... x pernah langsung nak hapuskan ini blog.. sayang ketat2 sama ini blog...

5. pernah ahli keluarga anda baca blog ini?

ouh ada.. my sepupu sepapat... my bakal adik ipar... mak abah x pernah lagi.. :D

6. apa perasaan anda kalau ada orang kata blog anda buruk sedangkan ada orang lain kata blog anda cantik?

perasaan? suka hati mereka lah... kadang2 kita ni x perlu hidup dgn apa org lain nak kata... setakat hal mcm ni... kita wat2 x tahu je la k.

7. bila blog anda diberanakkan.

wauuuuu i belum pernah pregnant. haha. ok2 gurau jew... erm.. blog ni diterbitkan pd january 2009.

8. siapa org pertama yang tahu anda ada blog?

kwn baik saya!!!!!! mas. org yg kedua(ye nak bgth jgk org yg kedua) ialah ainnur. tak ada ainnur.. x tahu la kami apa itu blog. thank darl!!!

9. apa perasaan anda bila ada orang berkata tentang blog anda di sekolah?

kat sekolah x pernah kot. sbb masuk kolej bru wujud blog kupukupu_cinta ni. hihii perasaan.. gembira lah... :D

10. 5org yang bakal di tag.

mereka adalah...

1. cik nadia...http://dydyaya.blogspot.com/

2. cik mas ...http://cancergreen.blogspot.com/

3.cik hamdya ...http://hamdya.blogspot.com/

4. cik lyaa ... http://lyaman.blogspot.com/

5. cik ana muhammad ...http://fullemotion89.blogspot.com/



1 PURPLEcrazy:

♥farra♥ said...

ouh! almost welcome.. =)