CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Tuesday, 6 July 2010

demam tiba2

assalammualaikum...

demam mengejut ntah apa yg buat noma terkejut pun x tahu lah... tiba2 je demam tu dtg...hari minggu tu memang banyak appointment saya ye... abg wan(cousin) pepagi dah msg ajak pergi karaoke... syira pun msg ajak teman pergi usha2 laptop.... oke.. so sebaik mungkin noma setting jadual hari ahad ni... tolong mak apa yang ptut... buat kerja laju2.... waktu lunch.. abg wan and mak long dah sampai rumah. so pergi berjimba dgn abg wan.. karaoke sampai muntah... tiba-tiba... noma x boleh baca tulisan kat tv tu dgn baik.. mula2 noma ingat sebab cahay drdp tv tu kuat sgt. sbb jarak antara noma dan tv agak dekat la.... tp sakit kepala hanya sebelah kiri dan noma dapat rasa ia nya effect pada mata.. huh!!! sakit yg teramat....

balik rumah.. terus terbaring.. sepatutnya petang tu noma keluar dgn syira dan yg lain2.. tp noma rasa mcm sgt2 lah x larat... mak sibuk masak bihun goreng untuk achik sebab achik nak wat surprise party utk kwn dye...

tiba2 badan rasa sejuk.... lama kelamaan, badan mula panas... tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bermula la episod demam saya. jarang tul noma teruk mcm ni. yg teruk nya tang kepala.... sakit sebelah kiri. nk tidurkan diri pun susah... sampai mak paksa makan panadol... urm. baik larh.

after makan panadol.. dh boleh lelap.. tp... x lama lps tu.. tiba2.. noma rasa ada something yg mengacauu... along jahattttttt.... dia bagi noma bau apa ntah.. terus noma tersedar dan menjerit........ padan muka kena marah. kacau tol la. kan dah susah nk lena balik. dah la sakit kepala ni masih terasa... terima kasih mak dan abah yg tlg picitkan kepala akk.

mlm tu.. noma muntah banyak kali.. keluar segala isi yang ada.. minum air 100 plus pun terkeluar balik.... hurmm. badan pun lemah jew... sampai kena sound dgn adik bongsu noma " eleh ngada la ko kak... x jumpa " kumbang" nk demam2 lak" ouh. aku demam rindu ke? wakakakaka gel hati.. tp betul ke? ntah...

malam tu tidur dgn air mata.. air mata tahan sakit dan air mata rindu nak dgr suara. ikut kan hati nak je langgar larangan kumbang, call kwn rumah dye.. zZzZzZzZzZzZzZzZ

0 PURPLEcrazy: