CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Thursday, 22 July 2010

happy birthday untuk kawan sopan santun saya

assalammualaikum....
khas buat teman baik yang sopan santun dan lemah lembut( mas jgn p muntah saya puji anda begini rupa) . maaf ye. noma lewat sehari wish beday mas(11July2010)... masa beday mas tu, noma otw balik kolej. so kalau travel. sure aku tidur je. dan x fikir kan apa2.:D happy belated birthday yang mampu ku suarakan... dan demi menebus kealpaan itu dan juga demi membuatkan kamu gembira...noma, nadia dan ainnur sudah sepakat mahu makan malam bersama sempena hari lahir mas.. ewah2 makan malam yg special.kami x bgth pun kat mas niat kami yg sebenar. noma just ajak mas dinner sama je. yela sbb kami kan da lama x bertemu... noma suruh mas lawa2. mas kata malas da malam. noma kata pakai tudung hijau. nak makan jauh sikit. ouh nasib baik mas percaya kami nk bwk g makan kat luar kolej. noma, nadia and ainur dah siap2 baju itam tudung hijau. HIJAU kesukaan mas. hihi.
sampai kat pizza, order makan semua... noma, nadia and ainnur main2 mata... sambil main2 msg sesama sendiri. ye kaedah yang sama noma guna kan masa beday nadia dlu. haha. mintak nadia ajak mas pergi kedai topup. tp belum sempat noma and ainnur prepare untuk kek... dorg dh sampai dah. hahaha. masa tu berharap mas x perasan mana noma n ainnur hilang.
dlm kul 10 akk yang kerja kat situ bawa kan kek untuk mas... hihi... mari layan gambar...




korg... noma rasa happy sgt kite semua dapat berkumpul semula.. dan sgt2 rindu untuk bergambar...bergossip..berjln2... dan ber ber ber la dgn korg bertiga... noma sgt2 bahagia . kisah yg lalu jgn la di ingat... jauh sekali untuk di ungkit. anggap semua yang berlaku dulu sebagai iktibar dlm diri masing2... dulu pd kita itu pengalaman pahit... tp kita tukar la ia menjadi manis... manis kerana kita mampu bersama lagi setelah kita diuji..noma harap... dlm diri masing2 sudah ada kemaafan dan kembalikan rasa kasih sayang... i love u all damn much!!! please!! apa pun yang berlaku.. noma harap kita tak akan terpisah.. insyaAllah.

0 PURPLEcrazy: