CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Thursday, 7 October 2010

budak berlima gile2 dlm kelas


assalammualaikum...


dikebosanan ini... tercipta la sebuah memori bersama rakan2 kolej yg bijaksana dan sewel2 belaka.dipersembahkan abg paling sulung. hikhikhik. danny a.k.a iskandar... beliau antara student yg paling hot di kolej kami. kui3.

zoky and danny

jejaka sopan tetapi berisi. :D faizal. yg sgt2 susah nk snap pic nye. haiiisshhh . senyap mmg senyap org nye tp bile dah bersuara.. kite pun sakit aty. hihi dan geli hati...

alhamdullilah terpancar jgk senyuman faizal... model kt sebelah tu ignore je... pic dye paling bnyk. hahaha menci menci menci! :D

bertuahnya sy bila ada kwn ala2 iras lisa surihani... org kata la kan. noma x kata. hahaha. act noma x perasan pun muka nizan ada iras2 lisa surihani... maybe sbb mula2 kenal noma ni bkn jenis nk tgk org tu dr ujung rambut smpai ujung kaki kot.(hahaha sila menyampah dgn statement ni). tp betul noma x perasan. kwn da 3 thn pun boleh x perasan. tp mmg ada la org puji2. nizan ni leh jd model sbb tinggi nye bukan main (menci jln sebelah dia!) . sampai noma rasa x selesa kalau jln sebelah dye tanpa wages. kui3. alhamdullilah ciptaan Allah.
tugasan yg sir.sukuma bg tlh kami laksana kan. lps tuuu sir terus lesappp. lama gak kite berehat2 dan wat hal sendiri. ada yg sempat pergi kedai beli jajan. terbaiiikkk.
ouh sumpah sy x perasan sy terseksi.
pen pink sy. ala main kt fun fair danga bay masa cuti raya .dating dgn buah aty!!



kannnnn pic model ni mmg penuh kt laptop i. hahaha its ok la sbb hp ko kannn.

nad a.k.a nadhirah bukan nadia oke. kwn yg ni kwn paling rajin pergi kelas kalau nk dibandingkan dgn kami semua. tmpt kedua selepas nad. sudah
tentu nizan. hihi.

fly kiss for me . thanks!
skodeng apa nth. candid.



last sekali..... kwn kami yg akan sambut hari deepavali. :P

mereka la kwn sekelas sy selama hampir 3tahun ni. ntah nape nak buat entry banyak2 pasal dorg. mungkin sbb sayang nak berpisah dgn dorg. yela.... hampir 3tahun bersama... lg berapa minggu je kami akan pulang ke sangkar masing2 dan mencari matlamat hidup sebenar. lps ni kami akan praktikal selama 4bulan. dan terus masuk ke alam pekerjaan. insyaAllah. noma x nak menganggur kat rumah lama2. banyak benda nak di settle kan. kemudia kalau ada jodoh kami.. kami akan berjumpa lagi masa hari convo nnt. hope dpt jmpe nnt okeh!!! im going to miss u all.

entry tentang mereka lagi dan lagi mungkin akan menyusul selepas ini. to all my friends....good luck for ur final exam. friendship never end till we died. love u all much more!!


p/s: pagi petang siang malam memekak. knp mereka nampak sgt senang lenang. huh!
p/s: x senang nk study dgn suasana mcm pasar. .



1 PURPLEcrazy:

ChiLaBaey's Spot said...

Kunjungan kali ke berapa entah di blog awak... Hebat and nice looking blog....

*Jom join contest saya pulak... Hadiah menarik... :)

Bermula : 15-25 Oktober 2010

http://chilabaeys.blogspot.com/2010/10/perhatian-contest-chilabeays-spot-telah.html