CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Thursday, 7 October 2010

party raya



assalammualaikum...


tahun ni last raya noma kat kolej ni. alhamdullilah... pejam celik pejam pelik. dah hampir 3 thn noma kat kolej ni. sekejap je rupanya masa berlari... so, kelas Marketing Planning noma ada buat party sempena Hari Raya Aidilfitri.... masing2 bwk makanan masing utk jamuan ni... noma, nizan, danny dan faizal share duit utk buat nasi impit, ayam masak merah, kuah kacang dan sayur lodeh. bersengkang mata jugak la... thanks to mell(roomate nizan) and nadia(bff) sbb tlg noma n nizan.

mari layan gambar yg x seberapa banyak dan x seberapa cantik ni. hihi. cukup la utk dibuat kenangan kan.

harus posing dlm bilik

sy sedar diri semakin tembam. tp sy bersyukur. :D

faizal, danny, saya, nizan dan nad bkn nadia

mereka sedang sibuk

main rebut kerusi. ku lebih rela men mainan ni drpad kotak beracun


nad dan rakan main kotak beracun nasib korg la yg kena cium tingkap lah apa la.

ko paling senang main teka teki

cabut g toilet


selamat hari raya. thanks utk classmate Marketing Planning yg super duper sporting and korg sgt santikensem pd hari tu...


0 PURPLEcrazy: