CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Friday, 29 October 2010

siapa saya di antara kalian

assalammualaikum....

perasaan hari ni...

perasan selepas menduduki paper pertama utk final exam ni... aku rasa mcm hari ni hari terakhir aku exam. pd hal masih ada lg dua paper. 30hb Oct and 2hb Nov. ntah la mungkin sebab kawan2 lain dah habis exam. aku dan beberapa kawan Diploma in Business Management still merangkak untuk final exam ni.


lepas exam tadi, aku, nadia, nizan and nad pergi makan. semua lapar terutama nad. sbb dr smlm dia da siap2 tanya kami hari ni nak makan kat mana. budak tu dah dua hari tak makan. sian ko yunk.


lepas tu... balik daripada makan pergi rumah ainnur sebab nak ambil kotak. kemudian lepak bwh block aku. sebab nk snap snap pic. esok mungkin nadia dah nak balik JB. dia dah habis exam dah. sedih sebab lepas ni x tahu bila lagi nak jumpa. nadia masih ada 1 sem lagi kat kolej. aku nizan dan nad dah habis cuma sem depan kami practical. snap dan snap sampai puas. nadia menangis. aku knp x nangis? entah la. mungkin sebab aku lambat lagi nak habis exam and belum ada rasa perpisahan


tapi yg sebenar nya sedih. sob...sob...sob... aku pujuk nadia suruh balik hari ahad. sebab sabtu masih ada waktu lagi utk kita bersama. mengukir kenangan indah. alamakkkk part ni aku dah mcm nak nangis lak... :(


sedih.... walau korg(nadia,nizan, nad) x nampak air mata aku... tp yg sebenarnya aku sedih sgt2... sekarang baru aku rasa nak nangis dgn diiringi lagu latar yg tangkap leleh ni...


lps solat tadi aku dapat msg dr nadia. dia kata, kalau dia postpone nak balik ahad. esok (sabtu) nak keluar ke tak. aku semestinya nakkkk. tapi yang lain x sure lagi. yg lain tu nizan, nad termasuk lah mas...


hurmmm. korg... jodoh pertemuan...ajal maut bukan ditangan kita... kalau nyawa masih terkandung di badan. insyaAllah kita jumpa lagi. tapi...


hurmmm korang...perasaan ni aku x reti ar nak gambarkan pada korg utk korang paham perasaan aku.... arrrgggghhhh td lepas snap2 pic... kalau korg nak tahu... bila aku masuk je bilik. tiba2 aku rasa hidup ni sunyi tanpa korg. tiba2 rasa rindu dgn nadia. pd hal nadia belum balik Jb lagi. cuma malam ni aku x ada masa utk bersama nadia sebab aku kena study utk exam Business Strategy esok. ouhhh andai diberi lebih banyak waktu lagi utk kami bersama.... aku hanya mahu bergembira bergurau senda bergelak ketawa secara jemaah.


nizan & nad : jgn x jadi plan kita 3hb nnt oke.

nadia: saya harap esok awk sudi keluar dgn saya. noma x kisah kalau kita terpaksa keluar berdua. noma akan rindukan nadia....nnt sy rindu nak mkn dgn awk. sy rindu nak gelak2 dgn awk. sy rindu segala2nya dgn awk. ouh sgt sedih mlm ni... sy nk gambar2 td... utk sy lepaskan rindu nnt.

mas: saya harap saya masih ada peluang utk jadi kawan paling rapat dgn awk. mcm dulu. dulu kita selalu bersama.dulu kita makan bersama. dulu kita ketawa bersama. dulu kita melepak bersama. dulu kita kongsi suka duka bersama. noma sedar mas makin jauh. mungkin tuntuan tanggungjawab masing2 yang menjarak kan kita. kita x sama kos. so kita ada kerja masing2. entah la... kadang noma rindu zaman kita bersama dulu. noma x boleh nak paksa mas. apa pun saya sayang awk!!

ainnur: thanks bg butang tudung tu.... harap dpt peluk cium dgn ain ahad ni...


siapa saya antara kalian...siapa saya antara mas, ainnur, nadia, nizan dan nad. :(


p/s: entry tentang mereka akan menyusul selepas ini. bila saya ada masa terluang. sekarang saya dan buku sedang bersama... gud luck!

2 PURPLEcrazy:

cancerGreen said...

noma..sorry :(
den pon rindu masa2 kita dulu..:( maaf sangat kite semakin jauh, den sedar semua tu..maaf sebab den x buat apa2 untuk betulkan keadaan:( den terlalu leka, den tau masa mcm dah x cukup..
sayang noma jugak!!hanya Allah yg tau..den sayang semua kawan2:) noma kawan pertama den dekat kolej ni..mana dsy boleh lupa..sampai bila2 tak kan lupa..16/1..genting..semua:)

maaf sebab terlalu leka T_T~~

kupu-kupu_cinta said...

mas: erm.. jgn lupa ye 16/1
egat sampai bila2. sy syg awk... x pe la mas....ade lg masa utk kite bersama ni.