CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Sunday, 3 October 2010

xde tajuk lg

assalammualaikum...

aku x tahu knp kau sibuk sgt nak terasa dgn apa yg aku cakap. itu la org kata.. kalau tak tau cerita... x payah sibuk boleh tak?yg kau sgt2 nak menyibuk apesal? lalalalala aku rasa kau tgh &%^&%^%#) sbb kau terasa... kuangkuangkuang. gelak guling2 sbb kau terasa.

xpayah sibuk hal org la.. org x cerita pasal kau pun. kau sibuk2 nak terasa. ayoyoyoyo g buat kerja kau sendiri larh.

p/s: xada kena mengena dgn korg yg ngah baca. jgn sibuk nak terasa.

p/s: susah la law dlm diri tu ada "busy body" . sume benda nk thu. yg x thu konon2 thu. akhir nya... kau sendiri mkn dlm. berpada2 la ea.

0 PURPLEcrazy: