CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Wednesday, 3 November 2010

berjalan-jalan sampai lenguh kaki ni

assalammualikum...

ntah apa ntah sampai nak jd ikan duyung kau ni noma...
hohoho mana x nya... 30hb Oct lepas exam Business Strategy terus nak terbang sana sini dgn girang nya.... sgt2 suka nadia postpone utk balik Jb lmbt sikit. so hari sabtu tuuu kami(noma.nadia.nad.nizan) keluar cari pasal. cari pasal utk mencampak2 duit ke kedai2 yg menawan hati. tmpt paling kami gemar pergi...TS. sbb baju murah2 banyak kedai. dan sesuai sgt kalau nak cari padah.

lalalala malas nk taip bermeter2. nk post pic buat tatapan dihari tua nnt.insyaAllah.
























that day is really fun. thanks to all of my best buddy in University College Linton(legenda College). im gonne miss u all. sob...sob...sob... (sad)

nizan: thanks 4everything.halalkan mkn minum sepanjng perkenalanan kite. syg nizan ketat2. x akan lupa trademark nizan ~"ouhhh yeke" & "errkkkkkk". dan x akan pernah lupa segala kenangan kita. 1 day org mesti rindu nk jogging sesama. main badminton. study. assignment group. dan banyak lagi kenangan yg tercipta. org pun x akan lupa kali pertama tgk nizan nangis gle2 masa kita nk berpisah... org rasa sgt2 terharu sbb nizan org yg sgt2 susah nk bersedih. tp hari tu mmg kau nangis mcm pts cinta dah aku tgk. :D i love u

nadia: nadia... hihihi perkenalan yg x disengajakan. kui3. thanks nadia sbb sudi jd kwn baik noma. sudi dgr segala cerita suka duka noma. sudi melayan kerenah noma. thanks 4 everything. akan sentiasa mengingati anda. dan dan dan halal kan segala mkn minum noma ye. kalo ade rezeki dan jodoh insyaAllah kita jumpa lagi okeh. take care. i love u

nad: nadhirah.... hihihi thanks sbb sudi jadi kawan akk. kuatkan semangat oke walau apa pun yg jadi sama ada dlm percintaan or persahabatan. jdkan keluarga sbg keutamaan. jgn lupa akk. muaxxxx i love u.

korg.... apa2 kita still leh contact kat phone or facebook. cuma kadang kite bile da jauh ssh jgk walau ada jalur lebar. kite semua akan busy dgn kehidupan memasing kann. hihi. korg jaga diri. sgt2 bersyukur dpt mengenali kalian.

dan ingat... kisah kita berjalan2 sampai lenguh kaki ni sgt2 bermakna. banyak perkara lucu yg berlaku kan... malu...kelam-kabut...gelak ketawa....gembira sgt2. biar kite sematkan dlm minda kite.

1 PURPLEcrazy:

ZWAN SABRI said...

suma cute2 dlm pic nii..
suka2.. haha..