CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Wednesday, 3 November 2010

kenangan terakhir di kolej (1)

assalammulaikum...

sudah ada masa utk berjoget2 di laman blogspot ni.mari bercocet-cocet...

hari pertama exam 29hb Oct. alhamdullilah.... tp 29hb exam ni nadia dah habis exam kot. hadoiii... dia da seronok dah exam da lepas. tp noma ni... perasan juga nk habis exam. x thu lah nape. tp yg pasti petang tu mcm malas nk baca buku pd hal esok nya ada exam lagi. noma rasa mcm hari tu adalah hari terakhir sy ambil exam.

hurmmm yang x best nya.. nadia dah nak balik JB. noma, nizan and nad pulak last sem. lepas ni x tahu bila boleh jumpa. even nadia org JB. tp x tahu lah jumpa ke tak. selama kenal dia x pernah pula noma pergi rumah nadia kat JB. hahaha. dan x pernah hang out sama2 kat JB. x pe xpe.

petang tu kami snap2 pic bagai mcm esok nya x jumpa lagi. mmg lah.. time tu nadia kata esok nya dia dah balik.... huhuhu.dlm hati mmg sgt harapkan nadia postpone dulu. nak keluar meronggeng ramai2 dulu b4 habis study....tp nadia kena tunggu kami free. huhuhu




edit by nadia. copy paste dr FB. hihihi


x yah la tepek banyak2 pic. malas nk upload. haha.

p/s: love u all

2 PURPLEcrazy:

♥e'in♥ said...

ehe.. pasnie cuti sem ea..

kupu-kupu_cinta said...

e'in: aah... hihi