CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Tuesday, 14 December 2010

attention to all my friends :ini bukan majlis tunang shyra~

assalammualaikum...

2hari yang agak padat dan sendat dgn aktiviti sosial. x sempat nak update blog.. laptop pun kejap kat sana kejap kat sini...

so sabtu lepas (11/12/2010) ada undangan kenduri drpd cik shyra kita.. tidak manis la jika tidak hadirkan diri sedangkan tak ada apa2 halangan. setakat transport x ada itu masih boleh diatasi. :D

perancangan awal, noma plan kalau x ada kereta or sesiapa ahli family yg boleh hantar. noma naik je bus. x jauh punnn...masalah cik farra saya pulak ni dia x tahu naik public transport. huhu. so noma offer diri utk tunggu dia kat Terminal larkin kemudian pergi ke rumah shyra sesama naik bus.

tapi alhamdullilah... ayah farra mcm x percaya fara nak naik bus pun offer diri utk ambil noma kemudian hantar kami ke rumah shyra.. terima kasih pakcik dan makcik :D

selamat sampai kat rumah shyra... tiada siapa kwn2 kami yg ada melainkan hanya apiz dan ajis... hohoooo

makanan kt kenduri hari tu mmg super duper sedappp. kami bertambah lagi tuuu... ayam goreng pun sodapppp. thanks shyra sbb sudi jemput kami...
lepas kenduri... ajak ajis pergi tgk wayang. apis lak terus balik sbb dia malas nak tgk wayang. puas pujuk kt tengah jalan sim
pang 3. tapi tetap x nak..
tempat biasa tgk wayang... malas nak pergi jauhhh. City Square. act... hari ni kita dah masuk hari selasa kan. maka noma x ingat la sabtu lepas dpt tiket wayang jam berapa. hakhakhak...

certia hantu mak limah balik rumah.. sgt kelakar okeh! adoiii mcm nak peca perut ketawa tgk ini lawak cerita ni~ tapi 1 je yg x best. popcorn kt CS x sedap mcm selalu. huhuhu

dlm wayang mak abah asyik call. kadang x paham knp mesti jadi mcm ni. yelaaa.. masa noma bosan duduk rumah x ada buat apa... mak abah x ada pulak nak ajak berjln. tp bila noma keluar bersosial dgn kwn2.. mak mesti call cakap nak pergi sana nak pergi sini nak pergi sinunn. haha melepas aje nak berjln dgn mak abah~

so mak call masa dlm wayang hari tu sebab nak berithu yang mereka otw pergi Bazar Karat. hohoho nak itot nak itot..... nasib baik juga movie habis tepat pada masa nya.. lepas movie habis noma terus jalan kaki ke bazar. x jauh punnn. ajis n fara balik terus.

dah sampai bazar. punya la payah nak cari mak abah. huhu ramau sgt umat manusia... tbe2 terdetik dlm hati mcm sepatut nya balik rumah terus sebab sgt x selesa. dah malam kot masih lagi berbaju kurung... dgn terpaksa redah di lautan manusia.... melekit lak rasa... tapi bila dah jumpa mak abah.... mereka sudah mahu balik sebab dorg pun sebelum tu dah berjln2 kat tmpt lain.. sgt hampa sebab x sempat nk rembat 1 2 helai baju.. sob...sob..sob... tp x apa la hari pun nak hujan...

namun muka tetap mencuka... haha maka mari la kite dinner di luar... kenyang sudahhhh balik rumahhh buat x thu.. lalalala

p/s: sgt penat... ahad mahu berjimba dgn syg2 ku pula.
p/s: ramai sgt yg salah sangka ini kenduri tunang. hikkk :)

ouh lupa lak nak snap pic tuan tanah.. shyra busy kt dapur...



hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: