CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Wednesday, 29 December 2010

detik cemas yang boleh mengecewakan hati

assalammualaikum....


morning all... huhuu baru melalui detik yang agak mencemaskan....
macam biasa... sampai office on laptop terus.... tertunduk2 utk pasang plug bagai... dah switch on lah laptop... tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii laptop x on pun. pelik. ingat ada something wrong kat charger laptop or suis office ni... noma selalunya x guna batery kalau guna plug. noma pun terus gunakan batery.. tapi still x boleh on. uwaaaaaaaa mcm nak menangis je.. masa ni lah nak salah kan abg2 dan adik2 yang duk suka sangat main game kat laptop sampai x switch off laptop.

noma pun mula la calling2 kawan2 yang mahir dgn laptop ni... dorg ni x bangun tidur lagi kot... so, duduk la termenung nak buat apa. jari masih setia tekan button nak on kan laptop. uhuhuhu dgn perasaan pasrah.. tiba-tiba............... boleh pulak on... alhamdullila....alhamdullilah...:D
terus transfer kerja2 semalam masuk dalam pendrive... dan file2 yang tertentu.. terus simpan baik2.... lepas ni nak "cuci" laptop ni.. nak hantar pergi clinic buat check up.

selamat bekerja!


p/s : kalau x boleh on juga.... kecewa hati ni

hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: