CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Thursday, 9 December 2010

photo addict contest~




assalammualaikum...

sejak2 cuti sem ini mmg sgt bersemangat nak ber-keletak-keletok kat ruangan blog ini. x tahu la kenapa yeee... mungkin sebab dah x ada apa nak buat. dan sgt teruja sebab bnyak benda menarik yang terjadi dlm hidup. yg dah selalu jadi tetap terjadi. yg x pernah terjadi pun singgah utk terjadi. alhamdullilah. apa2 pun... hari yang manis harus dikenang di usia tua nnt.dan itu sebabnya sy cinta blog. (nyampah statement kau noma. xpe..mak x kisah)

dan sgt rajin nak wat larian setempat kat blog2 yg menarik perhatian. utk larian setempat hari ini... saya dengan rasa jutaan terima kasih kepada miss lyaa y
g kiut miut kerana sudi tag saya(maaf terselit ucapan ringkas pulak)

mcm biasa bg korg yg dah biasa join contest2 sebegini.... harus la ada terms and condition nya yg tersendiri... maka nyaaa.. meyh noma cerita sikit pasal syarat2 nya.. eyh.. tak..tak.. meyh noma copy syrat2nya dr entry penganjur kpd ini contest iaitu cik yuyu (takut kalau cerita sendiri nnt salah makna dlm ayat. huahuahua.mcm2 hal awk ni noma )
noma kan ..noma nak cerita ni... noma kan mcm dlm dilema lak dgn contest ni. bukan dilema apa u all. dilema nk campak pic mana utk dipertandingkan. huhuhuhu tgk gambar cik lyaa sgt teruja.. jatuh cinta dibuat nya... ngurat boleh? hakhakhak

tp niat noma join this contest just suka2 je.... :D mcm cik lyaa... noma pun xada kerja nak buat jugak cuti2 ni. hihihi... kalah menang sy x kisah... tp yg pentin
g ikatan silaturahim yg terjalin. (hakhakhak... kadang x tahu la knp mest keluar statement poyo) tp betul kan apa yg noma taip ni. sila kata setuju.

setelah difikir2.. dan direnung2.. dan dipikir2... dan ditenung2...noma sudah sebulat suara dgn diri sendiri bahawa gambar ini akan maju ke hadapan...




*memilih utk letak banyak muka dlm 1 gambar. spt cth ke-2 cik yuyu

al-kisahnya.... ini gambar penuh dgn skill2 kebetulan dlm meng-capture. ecehcehceh... sbb x hebat capture gmbar la ini semua dinama kan sbg 1 kebetulan. haha. seriously.. kalau anda2 nak tahu.. dua pic ini hanya sekali capture je ni kalau dua kali capture dah jadi lain. sumpah x lawa. yang sekali capture ni pun noma rasa nasib je kot. ngeh3.

pic yg pakai baju (bkn bermaksud pic yg sebelah lagi tu x berbaju. bukan.bukan)...pic itu konon bajet hangat tp sebenarnya hangittt... lps tu konon2 nak buat ala2 sexy dgn posing tertonggeng begitu...tapi hampaaaa.. tak sexy langsung. hahaha.perasan itu kadang2 bagus. kadang2 je oke.

pic yg berbaju tp x nampak act pic tu noma snap masa noma tgh buat rambut curly2 tuuuu. lama kot kena tunggu. so bosan2... harus la snap snap snap dan snap lagi kannnn. mula2 snap.. ini hasil nya.. kali ke-2 ke-3 ke-4 dan berkali2... hasil nya x semegah ini. lagi 1 hal. x tahu la apa penyakit bibir noma tuu. kadang2 bergambar mst nak bermuncung2. hahaha lg sekai nak nyata kan. konon nk tunjuk buat mcm tu bibir nmpk sexy mengoda. walhalllll mcm itik kan mulut aku. hahaha..this two pic act depan cermin.. cermin seperti sahabat baik setiap wanita. kerana diri kita begitu berharga...lalalala

walau mcm mana kebetulan pun gambar noma...
walau mcm mana poyo pun gambar noma...
walau mcm mana bajet pun gambar noma...
walau mcm mana perasan pun diri noma...
mcm mana dan mcm2 lagi punn... saya,aku, gua, dan wa suka sebab hanya sekali snap!! dua kali snap.. kecewa... itu istimewanya gambar ini. sekian... terima kasihhh..


noma nak tag kwn2 noma... diana kayat, meera zaini dan mas roslan ouh peringatan contest ini tutup pd 27/12/2010

p/s:salam perkenalan dr noma utk cik yuyu


hari yang manis harus dikenang di usia tua (:



2 PURPLEcrazy:

unieylovesherself... said...

cik yuyu datang semak jawapan..hihihi

kupu-kupu_cinta said...

sila2 cik yuyu... cik yuyu gne pen merah ke pen biru. :D