CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Wednesday, 22 December 2010

rindu sahabat



assalammualaikum kawan-kawan.... :D

2 3 hari ni rutin harian adalah seperti biasa tiada luar biasa tiada
kelainan tiada istimewa.. hanya biasa-biasa sahaja
.

tapi....kalau RINDU itu biasa ke??? agak x berapa nak biasa la kan... sebab rindu itu sebenarnya istimewa...

sebenarnya agak tersentuh hati ni bila seorg sahabat upload pic noma kt inbox FB. hanya gambar dan sebaris kata yang cukup ringkas namun mampu menbuatkan hati noma tersentuh...tak tahu lah kena nak tersentuh bagaiiii...
mungkinkah beliau merindui saya?? sob sob sob sob....


*ngobrol is berborak dlm bahasa jawa.


noma pun rindukan dia... dan kawan2 lain. kat kolej dima
na noma disitu nadia.. dimana nadia disitu noma... kawan makan, kawan borak, kawan pergi kelas, ka
wan pergi kedai, kawan sedih, kawan gelak, kawan melalak(karaoke), kawan ber-gossip, kawan chatting, kawan yang banyak berkongsi hidup selama kami bers
ama. kawan yang rasa sedih bila kawan nya menangis. kawan yang sudi mendengar keluh resah kawannya, kawan yang ketawa bila kawannya buat lawak, kawan yang sudi membantu sekiranya mampu, kawan dlm apa jua keadaan. susah atau pun senang...

kekasih i kata.. noma dan nadia dah macam bercinta... sebab
bila call....
piie:kat mana?
noma:cafe
piie: dengan siapa?
noma:nadia dan lain2...

bila call...
piie:buat apa tu?
noma: nak turun pergi makan
piie:dgn siapa?
noma:nadia

bila call...
piie: tidur ke?
noma: x la... chatting kt fb ni..
piie: dengan siapa?
noma:nadia...
piie:aikkk pergi kelas dgn nadia, pergi makan dgn n
adia, pergi kedai dgn nadia.. chatting pun dgn nadia.. dah mcm org bercinta dah korg niii. sana sini bersama.... :D

well.. u know me~ nadia sahabat saya... nadia, noma sayang nadia sgt2.. take care ye kat kolej tu. anything just let me know... noma still ada untuk anda luahkan apa yg tebruku di hati. kalau nadia sedih... noma leh dgr certia nadia.. walaupun sekarang kita jauh. nadia kat sana. noma kat sini... i love u sayang... dan i always miss u! muaxxxxx take care okeh..




hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: