CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Tuesday, 14 December 2010

sampai bertemu kembali


assalammualaikum....

semalam ingat nak update sekali 2entry tapi x mampu pulak mata ni nak bertahan. kwn kepoh2 saya pun dah tidur. mcm x syok x ada teman berborak. hihi ngada2 sikit aii ni.

ahad lepas...(12/12/2010) noma sgt2 bahagia sbb dpt berkumpul semula dgn MANZ (meera,amdya,noma,zaie). sekarang semua ada kat Johor... maka ini lah masanya utk bertemu mehembuskan nafas rindu. para insan yg hadir MANZ(wajib), wan(boipren zaie) dan wawa(anak sedara meera)

location pertama kami ialah City Square. hanya berjalan2 dan membeli kalau hati dah berkenan. sambil2 itu noma, amdya, meera dan dik wawa masih menanti2 ketibaan zaie dan buah hatinya... agak lama la jugak kan.. dah penah berjln minum2 kt food court cs. minum2 terisi dgn luahan perasaan dgn setiap apa yg berlaku dlm hidup masing2. part ini best... agak2 kalau kami kat sekolah lagi... mesti bercerita x habis2. hari2 ada je kisah yg nak dikongsi... tp sayang zaie x dpt join lagi part yg ni. sebab dia lambat. :D

sedang bercerita... zaie text noma. dia dah sampai and tunggu kami kat mcd bawah. noma sorg je yg lapar taw. hukhukhuk. nyesalah x mkn kat rumah dulu. act x sempat nak jamah apa pun sebelum keluar rumah...


utk second locatio kami pilih utk lepak kat Taman Merdeka. berkelah cara org bujang nama nya ni. sebab bungkus KFC dan makan kat Taman Merdeka. turun dari kereta je kami dah sibuk berposing. kenangan semua itu!

we all like this pic~
utk jejaka kesygan
loving couple


love



kissing

lepas makan...harus la berposing kembali... posing dr sini sampai sana tmpt letak kereta.... kemudian destinasi seterusnya ialah Plaza Angsana. sebab zaie mahu beli sport shoes. pink colour u all. hamboi hamboiii dulu zaie ni lah paling brutal taw... bila dah bercinta... kami tgk dia ni makin manja pulak aiii.. i likeee~ otw ke Plaza Angsana kami singgah sekolah kami dulu. saja gedik nak tangkap gambar depan sekolah.. hihii rindu nya dgn gelaran pelajar sekolah~ disini lah segalanya bermula antara kami.
sudah berwajah baru okeh! classss gitu
meera
amdya
noma
zaie
us
balik sekolah



hari sudah petang... tiba masanya kami bersurai... sebelum tu.. noma dpt cadbury drpd meera. sebab itu denda bg meera yg sgt nakal menyamar guna fb pakwe dia si aden. huh! act x ada lah marah sgt. tp saje je ngada mintak coklat. hikkkk.
wawa dan cadbury :D
wawa ni sgt bijak bdk nya.
thanks meera.
thanks gak kat amdya sbb bg lolipop~

apa pun... noma happy sgt rindu yg di dalam telah dihembus keluar... sgt2 enjoy bertemu mereka... tapi... bila sampai rumah, hati ini rasa sayu... rasa makin rindu... rasa mcm x puas..rasa mcm terlalu singkat masa ni... tp nak buat mcm mana... hanya mampu berdoa agar kita dpt bertemu kembali di siaran akan dtg...

meera, amdya dan zaie... aku sayang korg sgt2.. korg la adik beradik aku dunia akhirat.... take care syg2 ku... terima kasih utk hari yg indah ini.









hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: