CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Tuesday, 28 December 2010

second day but first entry about it

assalammualaikum...


saya sedang bersiaran langsung di administrative office Kolej Pengajian Islam Johor (MARSAH). ngeh3x...

adalah dimaklumkan semalam tanggal 27/12/2010 adalah hari pertama noma memulakan industry training selama 4 bulan... act, noma adalah anatara student yang lambat memulakan practical ni... dan antara yang lambat itu.. noma paling lambat. kui3.. suka2 aku je nak lambat2. uhuuhuhu bukan la... bukan sesuka hati. tapi ada masalah-masalah yang tak dapat dielakkan. maaf! nasib baik Miss Suhami, lecturer kesayangan kami semua merangkap supervisor kami sgt memahami keadaan kami. :D

so, sebagai permulaan hari semalam adalah sessi berkenalan dengan staff-staff di setiap department. noma berkerja di bawah academic department. semalam sudah diberikan tugas untuk mengkaji yuran-yuran di MARSAH.

sekarang ni noma tengah siapkan kerja ni lah.. tadi pagi wireless adalah very low. perlukan internet sebab kena buat perbandingan yuran dengan kolej lain.

p/s: yuran kat MARSAH ini adalah sangat murah dan berbaloi2...


p/s: x dpt on9 fb kat office :D




hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

2 PURPLEcrazy:

ZWAN SABRI said...

Training elok2 naa kat sana..
Take Care! ;)

kupu-kupu_cinta said...

thanks zwan :D