CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Wednesday, 15 December 2010

walau hanya 1day


assalammualaikum sekali lagi...

itu dia baru selesai 2entry. kini mahu siapkan siaran yang tergendala kat SINI
harap maaf atas kesulitan dan kelewatan siaran tv kupu2 cinta ni. mugkin tiada yg ternanti2 tp ada yang istimewa dlm siaran kali ini.

episod lepas adalah menimbus rindu dgn pasir pantai Teluk Cempedak~:D

okeh... destinasi pertama yang ingin sgt hencek jejaka noma nk bwk noma ialah g mandi manda kat waterfall Gambang. dah lama simpan niat ni kan...akhirnya mimpi menjadi nyata. alhamdullilah.

kami bukan pergi berdua... ada lagi adik2 kami.hikkk haziq dan fasha. mereka yg comel ni ialah classmate piie. air nya sgt la sejuk.. x koserr i nak berendam lelama... just duduk atas batu kocak2 air. sambil2 tu noma and piie duk usha2 gelagat haziq and fasha... betul mereka pasangan comel~ bangga sekejap. lepas tu noma dan pii
e saling senyum. ewahhh2 teringat masa mula2 bercinta x lama dulu. kui3.

tgh syok dating atas batu bertapak kan air tiba2 ada rintik2 hujan air bergelora... maka terpaksa la kami naik ke darat.
bajet mcm pergi pelancong. act nak beli selipar sbb noma ak
ai kasut sarung nnt kotor pulak ye

indah!

jgn gegarkan jambatan ini

baby jgn posing lentok mcm tu lg ye.
celah ketiak jew ketinggian ku
?

ouh rupa nya kami diintip :D

piie & haziq

lepas bilas, we all pun pergi TC. dlm kotak fikiran mmg banyak plan yang nak dibuat. karaoke la itu lah ini lah... tapi apa kan daya, bus noma balik JB jam 8.45malam. lepak kat TC kejap. teringat lokasi wajib dating kami kat depan Danga Cruis
e. ouh rindu gile nak lepak
situ.

creadit to haziq :D
dating atas batu bertapak kan pasir pantai~ terubat rindu ni

in love ya? hihi


kemudia kami pergi makan.... kesian kat fasha sebab dia pening kepala. mungkin perut dah masuk angin. we are sorry fasha. kami yg ajak kalian berjln2. serba salah juga la hati ni. sebab x ajak makan awal2 td.just minum air dan makan mknan ringan jew. kesian kamu~

lepas makan, duk borak2. mereka pun hantar noma ke terminal. ouh tiba2 hati dipaut rasa sayu okeh. dgn separa rela saya tinggal kan "pepel" di atas tubuh sasa piie.. sob sob sob x berteman la tidur ku nanti.
thanks kt jejaka sy sbb sudi bwk sy jalan2 walau hanya 1day. i really appreciated it~ lebih drpd seribu kali cinta utk awk. hihihi

thanks to both of u sbb sudi berjln2 dgn noma.. eyh salah. kakak. heee~
kekal kan kecomelan kalian okeh!
mengikut pandangan kami. mata mereka nmpk sama...faham2 la maksud nya. x nak taip lagi sebab hari tu dah berkata. nanti kembang kempis pulak hidung korg :D














hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: