CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Thursday, 27 January 2011

budak practical sebulan

assalammualikum....


ini entry ke-3 yang mungkin akan menerima nasib yang sama seperti entry sebelum ini.. maknanya adalah... entry ni mungkin akan diperam untuk beberapa jangka masa yang tuan blog sendiri x tahu. sila baca status saya di bahagian kanan anda... ini tabiat baru saya. mungkin hanya sementara. hahaha..

okeh! entry ini adalah sempena genap sebulan noma bergelar budak practical. eyh eyh eyh macam sekejap la pulak tiba-tiba dah sebulan.. sebelum ni rasa mcm lamanya nak habis practical. dan rasa mcm banyak benda yang noma belajar kat sini... oke... sebagai permulaan, menjadi warga kerja MARSAH seronok jugak. :D

macam-macam pengalaman boleh kita dapat kat dunia bekerja ni. buat masa ni everything gonna be okeh!

hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: