CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Sunday, 9 January 2011

congrats to my cousin and his future wife


assalammualaikum...

maaf la lambat betul nak update blog tentang pertunangan my cousin. dah 9 hari berlalu cerita mereka ni.. hihi

hari bersejarah bagi mereka adalah pada tanggal 1/01/2011 yang lalu.. wahwahwahhhh cantik punye tarikh kannnn... apa pun.... noma ucapkan tahniah kepada abg rafi dan dilla... semoga ke jinjang pelamin.. dan berkekalan hingga akhir hayat hendak nya..

jelingan manja gitu cik dilla kite
oke.. noma masuk rumah je terus ajak dilla bergambar. sbb sy dtg lmbt time ni
dtg dgn pengantin lelaki mmg kena lambat. haha. tahniah monel!
sebahagian family kite..
dengan adik noma. achik.. adik yang kadang2 lagaknya mcm abang dah
oke ini adik bongsu noma. aby nizam...
.

p/s:cannot call dilla "kakak" sebab kami sebaya. wahwahwahhhh. x sesuaaaiii mak aiii kata. mak aii kata.. noma ni pangkat kakak. sebab mak abg rafi tu adik kepada mak noma. faham ke tak faham? buat2 faham la ye... tp dilla please dont call me kakak.. hihihi.


p/s: oke.. akhirnya noma ikut tema hitam putih. itu pun baju pinjammm. haha boleh?? terdesakk u....



hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: