CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Monday, 31 January 2011

happy our belated birthday !

assalammualaikum....

hari yang girang ! sebab celebrated my belated birthday bersama officemate yang secocok perangainya. :D

okeh... disebabkan birthday kami berjiran... maka kami pun sudah plan mahu makan kek sama2. hihii... hari sabtu menjadi tarikh pilihan sebab azie baru gaji. huahuahua. x de la ....kan... sebab sabtu hari cuti!

janji jam 10 pagi kat Kotaraya. tapi maaf yang teramat sangat. noma lambat. hihi sorry azie.. telah ku tebus kelewatan ku dengan kek coklat kukus.... mungkin tak ada apa yang istimewa sambutan birthday kami... tapi istimewanya sebab kami bersama.
dari aku untuk kau atas kelewatan aku :D sorry babe

our cake!
happy belated birthday noma!
happy belated birthday azie


jalan-jalan cari kek. dah dapat kek, cari tempat nak melantak pulak. susah sangat nk decided makan kat mana... last sekali makan je kat MB (Marry Brown). lepas makan, shopping!

azie paling syok dapat shopping mcm2.... noma dapat la jugak rempat sehelai skirt labuh dan t-shirt. hari yg sangat memenatkan sebab malam semalam nya dah cukup penat... tapi x apa... yang penting kami happy.... thanks azie !

hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: