CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Friday, 28 January 2011

khatam Al-Quran

assalammualaikum....

hari ni adalah hari rajin dan hari yang memenatkan...

hari ini telah berlangsungnya Majlis Hafazan Khatam Al-Quran kali keberapa x ingat :D
kalau tak silap majlis ini untuk para pelajar tahfiz.

so faham-faham la kesibukkan yg kami hadapi. aku rasa mcm penat buat kerja kahwin dah ni. apa pun, noma happy. mari layan pic. sebab malas nak cerita panjang lebar.


sehari sebelim majlis:

ikut arah ini ye..sesat la korg kalau ikut peta aku. hahaa
tolong-menolong amalan mulia :D
kerjasama itu penting!


Majlis tersebut :



sempat la jugak snap 1 pic ni.... busy menolong yg lain2 sediakan makanan. angkat itu angkat ini. tp happy.

always nk berkepit. kalau ada kt 1 department sure kerja jalan slow. hihihi. azie! kite suke kawan dgn awk! thanks!




hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

4 PURPLEcrazy:

Cik Ain said...

besnya, aktiviti mengisi masa lapang yang berfaedah :)

♥e'in♥ said...

seronok ek ade aktiviti cmnie.. xbosan...

kupu-kupu_cinta said...

ain, hihi aah best..

kupu-kupu_cinta said...

fara: hihi btul2. x bosan . dpt pengalaman... sonok!