CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Sunday, 16 January 2011

khurafat

assalammualaikum....

kawan2 dah tengok cerita khurafat ni?? noma tengok jumaat lepas. balik kerja dapat msg drpd shyra ajak pergi tengok wayang... fikir2... dengan keadaan diri ni... okeh larh! jom!

kami bertiga. noma, shyra dan rita... shyra cakap nak ambil noma jam 9. tp lambat sikit. sebab kami semua baru balik kerja dan x mandi lagi...

motif malam tu memang hanya nak tengok khurafat je... dapat tiket jam 10 suku.


agak semput makcik dibuatnya... mana x nya... sikit2 jerit.. sikit2 jerit.. dalam hati niii bila cerita ni nak habis... sesak napas aku! tapi.. puas hati la sebab at least aku menjerit bila tengok cerita hantu... kalau x jerit makna nya x seram la tuuu.. dannn cerita ni ada pengajaran yang boleh kita ambil...
ngeri noma tengok cubaan ana untuk bunuh diri.. hadoiiii darah.. huhuhu


actually masa shyra ajak tu, noma x terfikir pulak pasal jalan cerita khurafat ni... sedia maklum noma ni agak penakut orangnya... bila dah dalam wayang.. baru terfikir kenapa cerita ni... sudah nya.. noma terus msg abah jangan tutup lampu depan rumah. hahaha rita awal2 lagi nak inform mak ayah dia... shyra lagi la awal...


khurafat bagi noma seram.. tapi semalam msg dgn mas.. dia kata LANGSUNG TAK SERAM........ hey adik manis... awk ni bia betul...

p/s: piie tengok cerita ni sorg2.. hihihi sian dia...
hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

2 PURPLEcrazy:

Cik Ain said...

http://sukahatijanjihepi.blogspot.com/2011/01/5-perkara-pelik-yang-ada-pada-sye.html

Cik Ain said...

anda di tag http://sukahatijanjihepi.blogspot.com/2011/01/5-perkara-pelik-yang-ada-pada-sye.html