CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Saturday, 8 January 2011

mael tgk drama korea kami tonton Damping Malam


assalammualaikum..
Bangun pagi-pagi basuh baju, kemas bilik dan kemas rumah. Lepas tu haiiii nasi goreng!! Haiii sungguh lazat!! Sungguh enakkkkkk. Enakk ke? X tahu la kita… hentammm saja larh.Hahaha.Noma masak nasi goreng plus telur mata je…. Nak cepat. Sebab plan kami mahu tonton wayang… piie dan mael datang jam 2ptg mcm tu. Lepas makan, terus angkat kaki.

Dapat tiket jam 4.50ptg. tengok cerita seram. DAMPING MALAM. Korg dah tengok? Bagi korg best ke tidak??


Dalam tengok wayang tu sempat pula noma dan piie buat drama korea hero dan heroin buat muka asam jawa.

Piie bawa pergi makan steamboat kat Dataran Merdeka. Time ni dalam hati dah sejuk sikit sebab masa kt rumah dah cakap awal2 bawa mael makan steamboat. Dalam sejuk-sejuk tu… main tarik tali lagii. Dan bersambung kembali drama korea. Selamat menonton mael.





muka selepas buat drama korea.

Lepas tu mahu ke bazaar JB. Ada orang panggil bazaar karat. Don’t know why. Tapiii dah penat naik motor. Kami balik ambil kereta abah. :D lalala

Balik rumah piie melantak nasi pulak.. ishk ishk ishk… tujuan ke bazaar adalah mencari something untuk parent mael. Piie pun nak juga…





muka x leh go....


Seronok sangat malam tu. Noma dapat bantal big foot warna purple pulak tuu.. hihii thanks syg.






p/s: sorry mael tbe2 terpaksa tgk drama korea kami lak hari tu.

p/s: sorry pd yang berkenaan

p/s:syg, i love u damn much.. only u in my heart. daa~


hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

2 PURPLEcrazy:

cancerGreen said...

sy pon dah tengok cite tu! dengan ecah& nadia dkt mines..:D
bg sy x seram langsung!haha:D
tp nadia die asik tutop2 mate je tgk..:P

kupu-kupu_cinta said...

noma pun tutup mata... duk pandang bwh. tp tu sbg langkah berjaga2. haha..
mmg x seram .. seram terkejut2 dye pun sikit sgt. hihihi