CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Saturday, 8 January 2011

MALAM PERTAMA untuk mael



Assalammualaikum…

Seronok dapat jumpa Puan Fatimah (ibu piie) :D

Sebelum hu ha hu ha hu ha kat luar sempena New Year, noma pergi hantar kek coklat kt ibu piie. Ibu piie ada kat Tmn Cempaka sebab 1hb 1 2011 yang lepas ada wedding cousin piie. Jumpa pun kat dewan raya cempaka… huh! Ramai pula makcik-macik piie.. tersegan sekejap…duduk borak-borak dengan mereka… ingat sekejap je nk singgah. Tapi piie di suruh ambil barang kt rumah mak longnya.. so noma duduk je kat dewan tu…

X kan la duduk je kann. Noma pun tolong mereka. buat kerja. Isi jajan dalam plastic. Sambil borak2… tiba2 piie call ibu nya nk ckp dgn noma. Dgr suara lelaki sedang panic. Huahuahuahua. Kereta abah x boleh start. Tengah cuak la tu. Dah end call, noma sambung buat kerja. Malas nak layannnn. Nak call abah atau adik noma, noma x ada kreadit. Then piie call lagi. Masih panic la tu. Okeh2. Noma pun pinjam la hp ibu piie call adik.adik pun bla…bla…bla..bla.. lepas tu noma pun call piie balik. Tanya gear tu kat P ke kat N. nk start gear kt P.ceh time ni bajet pandai tahu semua larh! Hahaha x panic langsung okeh kereta bapak noma x leh start. Tiba2 kt hujung talian dgr suara garau ketawa ber-kahkahkahkah. Sure la tu gear kat N. piie ingat x boleh start sebab enjin ke hape kan… haaa cuakk kau cuakkkk. *piie x biasa bawak kereta auto.

Lepas bagi barang, kami pun berangkat… mahu bawak mael jalan-jalan. Malam tu kononnya nak pergi Danga Bay ke Dataran ke or mana-mana yang ada dum dam dum dam bunyi bunga api… tapi memandangkan jalan adalah sgt sesak… tak jadi la… dan kami balik ke rumah noma sebab nak naik motor je. Lagi senang.

saya semakin sehat dan kuat. kui3.
f.r.i.e.n.d
mcm comel lak mael ni.. okeh beliau single.. ada sesiapa berkenan? text me di talian bebas tol. :D

Ala tak apa. Esok masih ada… malam tu just ajak mael pergi makan chicken chop murah+ sedap kat Hutan Bandar. (tempat pertama dating dgn piie :D ). Makan makan makan borak dan borak…. Kami balik rumah. Mereka tidur rumah noma malam tu. Piie and mael x larat nak merayau. Badan letih. Yela… dorg baru sampai dari Kuantan kot.
chicken chop @ Hutan Bandar



p/s: entry kali ni penuh dgn pic tetamu kami :D

p/s:Selamat Datang mael...



hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: