CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Tuesday, 11 January 2011

noma dan mereka~

assalammualaikum...


kejamnya kau noma lupakan abg Ngah ko ni... hihihi.
beliau abg Ngah (x sama perut ibu mengandung). hihi beliau baikkkk.. beliau juga baikkk....pic ni masa kat PD. kami main layang-layang.. manyakkk syokk maaa... teringin nak main layang-layang tepi pantai...ENTRY ni
noma dan abg stipp melompat untuk lebih tinggiiiiiii!!!! huh tapi sayang... x ada pun tinggi... makin sihat membesar ada la... :D
pic ni ada kat entry INI
noma dan abg wan boyot... ngeh3.. pose nak cari gaduhh... masa ni kat Kuala Pilah.ENTRY ninoma dan abg Bong Bong Cakkk :D masa ni pergi wedding family kwn chatters... di ENTRY ini
okeh.. kalau x silap noma, ni je la satu satu pic dgn abg ayie yg noma ada... noma yg ajak abg ayie bergambar.. tu pun malu2... :D masa tu kami holiday kat Fraser Hill... seronok sangat taw... this ENTRY *ouh sumpah x perasan yg aku x update cerita pasal g Fraser Hill kat blog sendiri.. kat blog n9 ada plakk. :D
noma dan kak ct... ini masa gath jugak.. second time jumpa kalau x silap... kami dan baju pink. :D

noma dan kak labu.. kat PD juga masa ni.. first time jumpa kak labu :D sifu ku!!!
noma dan kak fara. masa ni otw ke Fraser Hill.... really miss that moment...

agak2 dapat lagi x seronok2 mcm dulu dengan mereka?? huhu sekarang lagi la susah nak jumpa mereka sebab noma dah duduk JB balik... noma harap sangat dapat jumpa dan suka ria dengan mereka lagi macam dulu... take care semua.. love u all damn much.. muaxxxx...


hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

2 PURPLEcrazy:

ahmad endo said...

bestlah...setiap pic ada cerita...hehehe

kupu-kupu_cinta said...

ahmad: :D miss that moment.. sonok sgt.. :D