CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Wednesday, 2 February 2011

adik 17tahun



assalammualaikum...

saya ada adik berumur 17tahun untuk tahun ni.

aby nizam.... happy belated birthday yang ke 17 tahun.


semalam time kerja abah call, tanya nak beli kek. so noma kata jgn! jgn! jgn beli dulu. tunggu akk balik kite beli sesama... lepas tu tanya la akk dapat kek x? ngeh3...

balik kerja terus singgah kipmart. sebab mak kirim butter dan santan. ingat abah nak beli 1 kek untuk adik dan noma. tapi abah kata beli dua. untuk sorg satu. ngeh3.... tiba-tiba rasa mcm nak buat party. sebab balik rumah mak da siap goreng nurget, nasi goreng dan macam2. semua ni bukan dirancang. tp kebetulan. :D
adik
kakak

kite suka design tepi kek ni je :D


p/s: Ya Allah... aku berdoa agar keluarga kami sentiasa dilindungi dan dirahmati... aku berdoa jua agar kebahagian menjadi milik kami...

hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (: