CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Saturday, 5 February 2011

hanya untuk meringankan otak yang sedang sarat

assalammualaikum...


hari ni da sabtu... esok dah ahad.... lusa dah isnin... hoh? dah mula kerja balik.... kenapa rasa macam sekejap je cuti ni erk? noma x buat pape lagi yang bermakna sepanjang cuti ni seyh. oittt nak cuti lagi 5 hari boleh? kau ingat itu kolej ayah kau punya? huhuhuhu.. seronok la tengok orang cuti berjalan-jalan. noma duduk rumah habiskan masa dengan TV on9, blog, FB sudah deactive. dan paling banyak sekali berfikir-fikir fan berfikir. banyak sangat perkara yang noma fikirkan. apakah?? macam-macam la... lagi2 masalah yang duk pusing-pusing sekitar kepala otak ni.


dan tidak lupa juga makin banyak wishlist aku! nak mencapainya entah bila. ada 1 perkara yang noma selalu fikirkan. kalau dah habis practical ni dan tiada rezeki noma untuk terus bekerja kat sana... nak cari kerja secepat mungkin. sebab noma x nak buang masa duduk rumah dan x nak buang masa dengan mencari kerja. kalau boleh habis practical. lebih kurang 2 3 hari ke. smeinggu ke. terus ada kerja yang noma boleh buat dan mendatangkan pendapatan. sebab banyak masalah yang noma kena selesaikan. sebab tu kat tempat kerja, noma selalu search kerja ksoong kt internet. sedang diusahakan ni... selebihnya noma akan tawakal... insyaALLAH kalau ada rezeki noma kan...

sekarang tercari-cari kerja part time. x kisah la part time sabtu ahad atau part time lepas waktu pejabat. wahai kawan-kawan sekitar JB. ada x part time kat tempat kerja korg? please inform me okeh....


p/s: doakan noma ye kawan-kawan!

p/s: nak keluar pun malas. tapi kena jugak keluar.

p/s: pelajar practical (saya la tu) yang x bergaji ni. kerja kena ikhlas walau pun x dpt elaun. hahaha. yang penting pengalaman! cayok! cayok! noma!!!!




hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

2 PURPLEcrazy:

ZWAN SABRI said...

Tula pasai.. awatla rasa cuti ni sat sangat.. banyak benda yang x bwat lagi.. huhu..
satgi malam baru zwan kelam kabut nak bwat assignment walhal isnin dah start kuliah dah.. huhu

hamdya said...

yang...u've been tag