CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Friday, 25 February 2011

malam kita berdua

assalammualaikum...

semua kisah ni memang da banyak hari yang lepas... sedia maklum... kesibukkan hidup tidak menuntut noma untuk on laptop kat rumah setiap hari... sesibuk mana pun.... x kisah kalau x on laptop dan on9. tapi sesibuk mana pun... masih mampu untuk keluar menghiburkan hati bersama orang tersayang... tadaaaaaa.... malam kami berdua... sepatutnya bertiga. tapi rita x dapat nak bersama dengan kami... itu pun kerana kesibukkan kerja.. never mind!

sebenarnya kami semua niat mahu shopping. cari ini, cari itu sebagai ganjaran penat bekerja. lepas noma balik kerja, terus siapkan diri. jam 8 shyra datang jemput noma. kami plan ke Skudai Parade. dah lama oke x terjah Skudai Parade. tapi sayangnya... kedi banyak dah tutup. tapi x apa.. noma dapat jugak rembat sehelai long skirt dan sehelai t-shirt untuk anak buah kesayangan. kemudian kami bawa diri ke bazar karat. sekali lagii. noma dapat beli 1 dress ada design kupu2... i likeeeee... dan barang2 sampingan yang lain.... memang lama duk pusing2 kat bazar karat tu. bila kaki mula penat baru la nk merambuskan diri. shyra ajak makan... so kami pergi restauran Zz.

lepas makan terus balik..rasanya nak pergi karaoke pun x larat.esoknya hari cuti sempena maulidurasul. tapi noma kena pergi office kejap siapkan kerja.
night with her.
*upload pic dye je sorg... pd hal susah payah dye upload semua pic kami kt facebook. maaf syg!

ouh sebut pasal karaoke.. memang sangat lama x buat orang sakit telinga dengan suara lemak saya ni.... shyra!! mari karaoke~

sekian cerita saya tentang malam kami berdua.... i love u all....

hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: