CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Monday, 28 February 2011

malware



assalammualaikum...

kecewa gila tengok blog sendiri jadi macam ni...ini semua gara-gara malware.... bila bukak blog noma ni gune Google Chrome.... nanti mula la dia akan tunjuk malware detect . tapi kalau bukak guna mozila ke internet explore ke... oke je... so pada kawan-kawan, buat masa ni jgn bukak blog noma guna google chrome oke..
btw, thanks to ECAH . sebab tolong noma remove blog tu... tp ecah... malware still ada ni.. cm ne? help me!! :((

p/s: akan berusaha lg untuk hilangkan malware.. ecah.. help me !! uwaaaaaaa

hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

6 PURPLEcrazy:

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

noma..ecah da bkk dr smlm n mmg ade...n blog yg noma follow tu still ade kat tepi kanan sidebar noma..xpon g kat dashboard..then scroll bwh skali kan ada manage it..kat ctu sume ttg blog yg noma follow..klo lom remove kat ctu..try remove ok..

kupu-kupu_cinta said...

noma da bwat da yg tu. da delete pun. jap noma tgk kt sidebar

kupu-kupu_cinta said...

yunk. da delete yg kt sidebar... mungkin ari tu noma delete.. tp noma x save kot... cube tgk alik...

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

huhu..da xde..welcome back..far n far away from malware..say goodbye to malware..huhuhu..noma pnye blog ecah bkk tanpa malware..:D

kupu-kupu_cinta said...

hihihi alhamdullilah.... thanks ecah! lebiu larh! hihii

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

huhu..welcome again noma..lebiu jgk la..huhu..:D