CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Friday, 25 February 2011

mana hantu? mana mana?

assalammualaikum...

tiada pembuka kata... hanya teruskan dengan cerita... kisah tengok wayang sekali lagi dan lagi... noma perasan juga yang noma selalu pergi tengok wayang. itu pun atas jasa baik cik shyra, kekaasih gelap noma yang x lupa ajak noma keluar bersuka ria... thanks syg.. kamu penyeri hidup saya yang kekasihnya jauh di mata. :D

rita sofia yang comel

kali ni kami tengok cerita "Sini Ada Hantu". oke cerita berunsurkan hantu lagiii... pada permulaan, agak membosankan... tapi sampai part tengah-tengah hingga ke akhir... memang sumpah lawak gila... seram tu ada jugak sikit.... sebab cerita ni berjaya buat noma tutup muka dengan bungkusan popcorn. tapi tiba part kelakar.... memang terbongkok2 noma gelak. memang lawak. at last, noma x rasa rugi pun tengok cerita ni....


fara duta cerita ni :D mmuuuaaaxxx

lepas tengok wayang, kami terus pergi "Bazar Karat". lepak makan dulu sebelum jalan cuci mata. ingat nak cari something kt bazar. tapi x ada apa yang berkenan... so malas la nak bazir duit kat benda yang mungkin akan terbiar sepi dalam bilik noma...

no caption

dah puas berjalan-jalan... apa lagi.. balik rumah la... anak dara x baik keluar sampai subuh. keluar lewat malam x apa. janji balik rumah. hahaha. ok untuk menghindari segala pandangan negative terhadap kami.. di sini noma nk terangkan bahawa kami anak2 dara yang keluar tengok wayang balik malam2 adalah bebas daripada gejala yang tidak sihat! :D selain itu, kami ada lesen kepercayaan daripada ibu bapa masing2. sekian... hihihi.

shyra dengan pencariannya..








p/s: setiap kali tengok cerita hantu.. dalam panggung mesti msg mak bapak memasing... tunggu depan rumah (rita selalu buat mcm ni)... lampu jang tutup.(ini aku la. x kisah x ada orang tunggu. janji depan rumah jangan gelap) haha. terima kasih kerana mempercayai kami.



hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: