CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

F.R.I.E.N.D.S

Google
 

Saturday, 26 February 2011

meeting~

assalammualaikum...

malas nak bercertia boleh x? letak gambar je... tapi itu bukan blog.itu facebook. itu myspace dan seumpamanya.... oke la.. mari cerita sedikit... ini kisah bertemu dengan rakan-rakan seperjuangan...sumpah rindu dengan mereka! sebelum ni memang x sabar tunggu hari meeting practical ni... tp dalam x sabar tu dalam hati cuak! cuak siapa ada dlm meeting. selain daripada Miss Suhami dan kami2... lepas tu cuak juga pasal 1 kes ni.. kes apa? biar lah rahsia. malas nk cerita boleh x?

pagi meeting tu... dah janji dengan nizan dan nad nak pergi sama-sama... macam sebelum ni pergi kelas sesama....ok start dari situ dah mula rindu kat kenangan kami pergi kelas. dah masuk kawasan kolej.. terkedek-kedek jalan menuju ke BKA2/4. laluan yang setiap hari kami lalu dulu untuk ke kelas... saat ni pun noma rindu... lepas tu saat naik tangga memang aku x rasa rindu langsung.

sampai depan kelas.... memasing x nak masuk. tang ni la nak cakap yang tua masuk dulu. yang tu tua tu noma la... haih budak2 sekarang niii. apa pun x boleh. hahaha. oke.kami paling awal.... yang lain belum sampai lagi.

*meeting bermula....

lepas meeting.lega sudah. apa bende la yang korang nak takutkan sgt pasal meeting niii... korg x buat kerja ke ape.. curi tulang?? hahaha masa meeting hambikkkk kauuu baik punya sindir... orang lain dtg lambat. tetiba nama noma n nad yang naik. tp saya x kecik hati. cuma tertarik hati je bila miss cakap lebih kurang macam ni la kan...

" kelas kul 9... 9.45 noma dengan nadhirah lengang lengok lagi berjalan pergi kelas"

tettttttttt... habis meeting...noma, nizan, nad, danny dan 5zal berposing kt tangga.










terkilan x dapat lepak lama dengan korg.... huhuhu harap sgt lps ni jumpa. dapat lepak2... lepak mkn2 sekejap pun jadi la... serious rindu korg weiiii. sampaikan dalam kereta main sms dgn nizan... rasa mcm sedih gila... thanks korg sudi kawan dgn diri ku yg hina ni. hihihi. i love u all! n good luck~ sila mulakan pembikinan final report anda~ cuak kan? haha . aku akan hantar msg kt korg setiap kali rasa cuak tu dtg... biar korg sama2 cuak dgn noma. bagus kan kawan korg yg sorg ni. hihi.


p/s: mukadimah nya tadi bukan main lagi kata malas nak cerita... sekali tengokkk hambikk kau.. panjang jugak bebelan nya.. sekian terima kasih



hari yang manis harus dikenang di usia tua. sekian... (:

0 PURPLEcrazy: